Redactia.ro
Home » Știri » Copilul rănit în sediul Primăriei Capitalei, operat de urgență. În ce stare este băiatul

Copilul rănit în sediul Primăriei Capitalei, operat de urgență. În ce stare este băiatul

COPIL RANIT PRIMARIA CAPITALEI

Copilul rănit în sediul Primăriei Capitalei este supus unei operații astăzi. Băiatul a fost rănit zilele trecute după ce s-a urcat pe o statuie aflată în sediu și s-a prăbușit cu ea, de față cu tatăl lui.

Copilul rănit în sediul Primăriei Capitalei, operat de urgență. În ce stare este băiatul

Copilul rănit în sediul Primăriei Capitalei este la Terapie Intensivă. El e supus unei operații astăzi, potrivit reprezentanților spitalului „Grigore Alexandrescu”, unde micuțul este internat de când a ajuns acolo, a relatat Antena3. Medicii își fac griji cu privire la starea lui de sănătate.

Băiatul a fost rănit zilele trecute după ce s-a urcat pe o statuie aflată la intrarea principală a sediului Primăriei Capitalei și s-a prăbușit cu ea, de față cu tatăl lui.

Momentul când băiatul a fost rănit a fost înregistrat pe camerele video din hol. Sunt imagini cu puternic impact emoțional și se vede că statuia cade peste copil chiar sub ochii tatălui care era în hol și vorbea cu cineva. Bărbatul venise la primărie ca să semneze o petiție. În stare de șoc, și-a luat fiul și s-a dus să ceară rapid ajutor.
COPIL RANIT PRIMARIA CAPITALEI
Sursa foto: captură Digi24

În prima zi, PMB a transmis un comunicat prin care menționa că acele coloane decorative erau amplasate din 2016, însă municipalitate a omis un detaliu important. Până în luna mai a anului trecut, holul principal avea rol de spațiu expozițional, a relatat sursa menționată mai sus. Legat de acest subiect, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, susține că recomandarea ISU este că cetățenii să utilizeze pentru acces cele două intrări laterale din clădire, nu cea principală. Pe acea ușă intrau doar primarul și delegațiile oficiale, iar accesul publicului a fost realizat la dispoziția lui Nicușor Dan.

Momentan, primarul general Nicușor Dan nu a avut o reacție oficială pe această temă. Polițiștii fac anchetă și urmează să vadă dacă cineva poate fi tras la răspundere, acuzațiile fiind de vătămare corporală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: