Redactia.ro
Home » Monden » Corina Chiriac a împlinit astăzi 73 de ani! Cum sărbătorește artista

Corina Chiriac a împlinit astăzi 73 de ani! Cum sărbătorește artista

Corina Chiriac a împlinit 73 de ani

Corina Chiriac a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 73 de ani. Iată cum sărbătorește îndrăgita artistă!

Corina Chiriac a împlinit astăzi 73 de ani

Corina Chiriac este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România, iar astăzi își sărbătorește ziua de naștere. Cântăreața a împlinit frumoasa vârstă de 73 de ani. Aceasta susține că va merge la biserică pentru a aprinde o lumânare și pentru a se ruga să aibă parte de sănătate atât ea, cât și familia ei:

„Ce să-mi doresc? Sa fim sanatosi, e o zi splendidă afară, mă văd cu prietenii, apoi ma duc la biserica, ma văd cu prietenii care și ei sărbătoresc ca exista un „Dumitru” între ei. Sunt bucuroasa că voi lansa cartea. Am scris de-a lungul carierei doua piese de teatru, nu a știut nimeni asta, și îmi face placere să o public.

Indiferent dacă se vor juca sau nu ele vor rămâne scrise undeva. Orice fel de manifestare artistică ar urma o s-o primesc cu placere și pe masura posibilităților o s-o realizez pentru bucuria mea și a publicului. Pentru mine, da (n.r. să meargă la biserică). Eu in general merg la biserica, nu e o excepție ca merg de ziua mea. Eu merg sa aprind o lumânare pentru părinții mei, prieteni (…)“, a declarat Corina Chiriac pentru Antena Stars.

Corina Chiriac, dezamăgită de pensia pe care o primește de la stat

Cântăreața cu peste 50 de ani de carieră în muzică, se bucură în prezent de liniștea din viața ei, dar recunoaște că pensia pe care o primește lunar, de la stat, este foarte mică. Vedeta susține că este și foarte atentă la cheltuielile pe care le face:

„Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber.Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva”, a declarat artista pentru revista Formula As.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: