Redactia.ro
Home » TV » Cornel Ilie, tătic pentru a doua oară. Soția, însărcinată în ultimul trimestru de sarcină

Cornel Ilie, tătic pentru a doua oară. Soția, însărcinată în ultimul trimestru de sarcină

Cornel Ilie, tătic pentru a doua oară. Soția, însărcinată în ultimul trimestru de sarcină

Cornel Ilie, tătic pentru a doua oară. Cornel Ilie este în plină ascensiune pe plan profesional, iar în plan personal lucrurile stau şi mai bine de atât.

Căsătorit cu Eliza de patru ani, cei doi mai au împreună o fetiţă.

Cornel Ilie, tătic pentru a doua oară

Frumoasa lui soţie este însărcinată în ultimul trimestru de sarcină şi va deveni mamă pentru a doua oară.

Cei doi părinţi sunt în culmea fericirii şi abia aşteaptă să îşi ţină în braţe băieţelul sau fetiţa, deoarece încă nu se ştie sexul copilului.

Cornel Ilie, un bărbat împlinit

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, se poate considera un bărbat împlinit la cei 42 de ani ai săi.

Profesional îi merge bine, el fiind producător muzical la emisiunile „Românii au talent”, dar și la„Cântă acum cu mine”, ambele difuzate la PRO TV.

În plan personal, lucrurile stau și mai bine, pentru că artistul va deveni tătic pentru a doua oară. Eliza Ilie femeia cu care e căsătorit de patru ani, îi va dărui încă un copil.

Ea se află în ultimul trimestru de sarcină, iar în vară urmează să devină din nou mămică.

După cum se știe, frumoasa blondină și celebrul solist mai au acasă o fetiță pe nume Zara, în vârstă de aproape patru ani. Micuța se pare că îi calcă pe urme tatălui său, pentru că micuța are aptitudini vocale.

Pentru fiica sa, cântăretul își dorește ca ea să-și descopere o pasiune care îi aduce la fel de multă fericire cum a fost pentru el cu muzica.

„Sunt un om fericit că mi-am găsit pasiunea de foarte mic. Tot ce am făcut a fost ca să îmi îndeplinesc pasiunea asta, să o hrănesc, să o îmblânzesc, să o dezvolt, să o împrăștii și altora. Tot ce s-a întâmplat în jurul meu, toți oamenii pe care i-am întâlnit m-au ajutat și să îmi descopar pasiunea și să o duc mai departe”, povestește el.

Dragoste la prima vedere!

În 2012 a intrat în scenă Eliza, o blondă cu 12 ani mai tânără, curajoasă, cu mult tact, și care, culmea, a făcut primul pas.

”Ne-am văzut pe stradă. Ne-am aruncat o privire și am întors capul unul după celălalt. Mie ăsta mi se pare și acum un gest foarte pasional. Nu ne-am spus nimic, evident. Eu, timid, ea, timidă. Noroc că mi-a scris ea apoi pe Facebook. Asta se întâmpla în 2012. Am tot vorbit, iar în 2013 ne-am cuplat. Ne-am căsătorit în 2015, când a venit în viața noastră o fetiță genială, Zara”, a declarat Cornel Ilie.

Citește și: A FĂCUT ANUNȚUL! Anca Serea va deveni mamă pentru a șasea oară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: