Redactia.ro
Home » Monden » Cornel Palade și-a deschis sufletul și a vorbit despre infidelitate. Și-a trădat soție în repetate rânduri, dar nici nu vrea să audă de separare: „Jurămintele se mai schimbă, așa e în dragoste”

Cornel Palade și-a deschis sufletul și a vorbit despre infidelitate. Și-a trădat soție în repetate rânduri, dar nici nu vrea să audă de separare: „Jurămintele se mai schimbă, așa e în dragoste”

cornel palade

Numele lui Cornel Palade nu mai are nevoie de prezentare. Actorul este cunoscut de o țară întreagă datorită carierei sale impresionante. Puține detalii despre viața personală a actorului sunt, însă, cunoscute. Iată ce declarații surprinzătoare a făcut acesta în cadrul emisiunii moderate de către Denise Rifai!

Cornel Palade a recunoscut că i-a fost infidel soției nu o dată, ci în repetate rânduri

Cornel Palade este un nume binecunoscut în lumina reflectoarelor de mulți ani. Cu o carieră impresionantă în spate, el nu mai are nevoie de prezentări, iar realizările sale profesionale vorbesc de la sine. Deși viața sa profesională este publică și cunoscută de toată lumea, el a preferat să-și păstreze viața personală departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, Cornel Palade și-a deschis sufletul și a vorbit despre un episod de infidelitate și despre momentul în care a căzut în mrejele unei domnișoare cu zeci de ani mai mică decât el.

Cornel și Iuliana Palade au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de peste 30 de ani. Cei doi au format o familie și au o fiică, care acum are 34 de ani. Viața lor familială a fost în mare parte armonioasă, dar cu câțiva ani în urmă, a fost marcată de un episod de infidelitate al actorului. Acesta s-a simțit atras de o tânără de 27 de ani și a călcat strâmb, fără să se gândească la suferința pe care i-o provoacă femeii iubite.

Cornel Palade, declarații surprinzătoare în emisiunea lui Denise Rifai

„Familia mea, pentru mine, este întotdeauna pe primul loc.(…) Că am avut o aventură cu cineva asta nu înseamnă că mi-am trădat familia. Poate mi-am trădat jurămintele, dar nu familia. Jurămintele se mai schimbă, așa e în dragoste”, a declarat Cornel Palade, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

De altfel, Cornel Palade a recunoscut că are o slăbiciune pentru femeile frumoase și că a călcat strâmb în mariajul cu Iuliana. Nu o singură dată, ci în repetate rânduri, însă niciodată nu s-a gândit să se separe de cea căreia i-a jurat credință în fața divinității.

„Viața este o sumă de vicii și e bine să le păstrăm. Important e să conștientizezi că sunt vicii și să nu ți se pară că sunt calități. N-a fost niciodată discuția să-mi părăsesc căminul și să plec de lângă soția mea”, a declarat actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: