Redactia.ro
Home » Monden » Cornelia Catanga, mesaje dincolo de moarte. Ce încearcă regretata artistă să le transmită lui Aurel Pădureanu și lui Alexandru, fiul lor

Cornelia Catanga, mesaje dincolo de moarte. Ce încearcă regretata artistă să le transmită lui Aurel Pădureanu și lui Alexandru, fiul lor

GALERIE FOTO (4) Cornelia Catanga, mesaje dincolo de moarte.

Cornelia Catanga, mesaje dincolo de moarte. Îndrăgita artistă s-a stins din viață pe 25 martie 2021, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani, lăsând în urmă multă durere. Potrivit soțului, regretata cântăreața încearcă să comunice cu ei.

Cornelia Catanga, mesaje dincolo de moarte. Ce încearcă regretata artistă să le transmită lui Aurel Pădureanu și lui Alexandru, fiul lor

Cornelia Catanga a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de muzică de petrecere. Cântăreața s-a stins din viață pe 26 martie, 2021, fiind infectată cu noul coronavirus. Cornelia a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București, starea sa de sănătate fiind gravă. Din păcate, medicii nu au mai putut să o salveze. Împărtășea de ani de zile scena cu soțul, Aurel Pădureanu. Artistul este devastat de moartea artistei și a mărturisit că acesta încearcă să comunice cu el și fiul lor. Chiar de ziua lui Alexandru, Cornelia Catanga i s-a arătat în vis celei mai mari admiratoare ale ei, și a îndemnat-o să-l sune pe fiul ei.

„Pe data de 2 iulie, Alexandru a făcut frumoasa vârstă de 29 de ani. Știți că înainte să moară Cornelia, noi am locuit în Bragadiru. O distinsă doamnă, care m-a rugat să nu-i spun numele, a visat-o pe Cornelia chiar când a împlinit Alexandru 29 de ani. A visat-o spunându-i în permanență: <<Sună-l pe Alexandru>>. Era îmbrăcată extraordinar de frumos și pregătea o masă festivă. Eu, te rog frumos să mă crezi, că femeia mi-a spus în felul următor: <> și a rămas surprinsă.Așa îmi spunea distinsa doamnă, că există ceva acolo, nu se poate. Te rog să mă crezi că am plâns în ziua aia”, a declarat Aurel Pădureanu în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Cornelia Catanga nu a trimis mesaje doar prin intermediul altor persoane, ci și soțul ei a simțit pe pielea lui prezenta artistei. „Eu cred că ea și-a dat duhul și cu gândul la Alexandru și la mine. Pe unde mă duc se rezolvă toate treburile nemaipomenit de repede. O visez în fiecare seară, dar, ca să spun cinstit, nu-i văd întotdeauna figura. Dar de fiecare dată mi-a spus: <<Stați liniștiți că eu sunt bine aici>>. Sunt convins că se gândește în permanență la mine și la Alexandru. El îmi spune că tot timpul se gândește la ea și o visează mereu”, a mai spus Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu, devastat de moartea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu a dezgropat-o pe Cornelia Catanga. Din cauza restricțiilor, artista a avut parte de o înmormântare la care au participat doar cinci persoane, iar nimeni nu s-a ocupat de locul de veci. În luna martie, artistul i-a făcut o criptă soției sale, dar pentru acest lucru a fost necesară dezhumarea, după ce a primit toate aprobările din partea autoritățile. „Cornelia a lăsat cu gură de moarte să aibă criptă. Am fost la Sanepid, am obținut aprobarea lor pentru deshumare, așa cum se face. Eu m-am ocupat sa îi fac un mormânt frumos. În urmă cu două săptămâni am realizat acest lucru. I-am făcut și pomenirea de un an totodată. Acum are un loc frumos, așa cum trebuie și cum merita si ea, că a fost o mare artistă”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru Click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: