Redactia.ro
Home » Monden » Aurel Pădureanu a dezgropat-o pe Cornelia Catanga chiar înainte să-i facă pomana de un an. Soțul artistei: „Sunt distrus de durere”

Aurel Pădureanu a dezgropat-o pe Cornelia Catanga chiar înainte să-i facă pomana de un an. Soțul artistei: „Sunt distrus de durere”

GALERIE FOTO (3)

Cornelia Catanga a încetat din viață pe 26 martie 2021, iar Aurel Pădureanu i-a făcut pomana de un an, însă înainte de asta a dezgropat-o, așa cum a promis.
La începutul lunii acesteia, Aurel Pădureanu a primit aprobarea de la Sanepid, ca pe data de 15 martie să înceapă lucrarea ce are ca scop deshumarea regretatei artiste, Cornelia Catanga.

Dezamăgirea lui Aurel Pădureanu

De când Cornelia Catanga a încetat din viață, soțul ei este îndurerat și nu există zi în care să nu se gândească la ea, motiv pentru care a vrut să-i îndeplinească o ultimă dorință. Cea mai mare dezamăgire a lui Aurel Pădureanu a fost că nu a reușit să o înmormânteze pe regretata artistă așa cum și-a dorit.
Aurel Pădureanu s-a simțit ușurat atunci când a primit aprobarea pentru dezgroparea artistei. În sfârșit a știut că îi va îndeplini dorința pe care chiar artista i-a spus-o pe timpul vieții.
”Am reușit să iau aprobarea de la Sanepid și pe data de 15 o să înceapă lucrarea. Și o să fac lucrarea cu humă albă, pentru că așa a visat o distinsă doamnă, eu am vrut să o fac granit, cu marmură albă, că așa a visat-o, era veselă. A visat o doamnă care mi-a spus că era extraordinar de veselă, probabil că morții știu ce se întâmplă și că mă lupt pentru treaba asta”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Antena Stars.

Cine a fost la pomana de un an a artistei

Îndurerat, Aurel Pădureanu a povestit faptul că nu a simțit să invite pe nimeni la parastas și că preferat să fie prezentă doar familia.
„Pe 25 i-am facut pomana de un an. A fost o durere uriașă, nu mi vine sa cred ca este acolo. (…) Nu i-am dat toate hainele, are peste 200 de rochii, când o să găsesc o doamnă ca ea, o să le donez pe toate. Ea era extraordinar de dichisită. Nu a venit nimeni la parastas, nici nu am vrut să invit pentru că pe noi ne-au uitat tot. Când era Cornelia i-am ajutat pe toți și acum ne-au uitat”, a declarat Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu a reușit să-i îndeplinească dorința Corneliei Catanga

În sfârșit dorința artistei a fost dusă la bun sfârșit, soțul acesteia reușind să o dezgroape și să se apuce de lucrările dorite. Mai exact, s-a apucat să construiască un cavou în locul mormântului simplu și totodată încărcat cu flori.

„(…) Am dezgropat-o și am făcut cavoul, acum aștept să vină să-l îmbrace în marmură. I-am îndeplinit dorința, gata, acum sigur e fericită. (…) Eu simt o durere mare, nu pot să cred că a trecut un an și că ea este acolo, sunt distrus de durere, dar ei nu-i place să fiu așa, vrea să fiu bun și fericit.”, a mai declarat, Aurel Pădureanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: