Redactia.ro
Home » Știri » Coronavirus Italia: își ucide fratele deoarece făcea zgomot în bucătărie

Coronavirus Italia: își ucide fratele deoarece făcea zgomot în bucătărie

Regimul de carantină împus de către Guvern nu are efecte grave numai asupra economiei. Ca urmare a izolării forțate, au crescut cazurile de violență domestică în toate regiunile Italiei. În unele situații s-a ajuns până la crimă

Este cazul unui bărbat în vârstă de 56 de ani care a fost ucis de către fratele său la Ciampino, în apropiere de Capitală. Izolarea forțată la care au fost supuși l-a determinat pe bărbat să aibă un acces necontrolat de furie în urma căruia și-a înjunghiat fratele. Incidentul a fost declanșat de zgomotele devenite insuportabile pe care le făcea în bucătărie în timp ce pregătea cafeaua. 

Într-o dimineață în jurul orei 7, zgomotele care l-au trezit pe bărbat din somn au dus la o ceartă violentă, în timpul căreia acesta a luat un cuțit cu care și-a înjunghiat fratele de mai multe ori în gât și în piept. Al treilea frate cu care locuiau, aflat în stare de șoc, a sunat la 112. 

Am ucis-o deoarece mi-a transmis virusul

Un alt caz la fel de violent a avut loc în orașul Messina din Sicilia, unde un tânăr în vârstă de 28 de ani și-a ucis prietena, pretinzând că aceasta l-ar fi infectat cu coronavirus. În urma testelor efectuate, rezultă însă că aceasta nu era pozitivă. Tânărul și-a strangulat prietena, apoi a sunat la carabinieri. Imediat după ce a mărturisit crima comisă, acesta a încercat să se sinucidă, dar în momentul de față este în afara oricărui pericol. Ambii erau studenți la Facultatea de Medicină. ”Am ucis-o deoarece mi-a transmis virusul” a declarat acesta. 

Izolarea forțată a avut consecințe extreme și în cazul unei femei care a fost înjunghiată de către soțul său în fața celor doi copii, dintre care unul minor. Aceștia locuiau la Milano. Bărbatul în vârstă de 48 de ani și care fusese confirmat pozitiv este originar din Republica Dominicană. Soția acestuia este actualmente în stare critică, după ce a fost înjunghiată în gât. Se pare că între cei doi izbucnise o ceartă din cauza regimului de carantină impus începând cu data de 8 martie. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini