Redactia.ro
Home » Știri » Coșmarul trăit de o femeie, după ce a ales să petreacă de ziua fiicei ei la o pizzerie. Nota de plată kilometrică pe care a plătit-o

Coșmarul trăit de o femeie, după ce a ales să petreacă de ziua fiicei ei la o pizzerie. Nota de plată kilometrică pe care a plătit-o

O femeie din județul Constanța a ales să facă o petrecere de ziua fiicei ei la o pizzerie. Mare i-a fost mirarea atunci când a văzut cum sunt tratați copiii de către personalul localului respectiv. De altfel, aceasta a avut de plată și o notă kilometrică.

Ce a pățit, de fapt, femeia

O mămică a vrut să serbeze ziua de naștere a fiicei ei la o pizzerie. Au avut invitați mai mulți copii, care ar fi fost ”obligați” să stea neclintiți de către personalul pizzeriei. Asta pentru că angajații, inclusiv patronii, ar fi fost nemulțumiți de faptul că cei mici aleargă și se joacă în pizzrie. Nemulțumită de această situație, dar și de faptul că mâncarea nu ar fi fost tocmai bună, iar nota de plată a fost kilometrică, femeia și-a spus părerea pe internet. Postarea ei a devenit virală și a ajuns și în văzul patronului, care a și reacționat.

Am ales să serbez ziua fetiței mele la Pizzeria (…) proastă alegere am făcut… pe lângă personalul care nu a fost deloc amabil, m-am confruntat cu aceeași atitudine și din partea patronilor. Copiii nu aveau voie să alerge, să sufle în baloane sau să scape ceva pe jos căci imediat veneau patronii și îi puneau la punct… SERIOS? Am trecut cu vederea că mâncarea este din ce în ce mai proastă și mai scumpă dar totuși e o zi onomastică și știați lucrul ăsta… trebuia să stăm ca la școală neclintiți și eventual să legăm copiii de scaune ca nu cumva să fim certați pe banii noștri… RUȘINE SĂ VĂ FIE… O să vă pierdeți clienții în stilul ăsta.”, a spus mama fetiței.

Ce a avut de spus administratorul pizzeriei

Administratorul pizzeriei a vorbit pentru presa locală despre incidentul care a avut loc. Acesta susține că femeia respectivă a rezervat o masă pentru 20 de persoane și a crezut că și-a însușit toată terasă.

„Vi se pare normal ca o terasă să fie transformată într-un loc de joacă? Doamna a rezervat o masă pentru 20 de persoane, copii și adulți, capacitatea terasei fiind mult mai mare și doamna a crezut că și-a însușit un titlu de proprietate. Copiii alergau prin tot restaurantul, anunțând de la început faptul că este o terasă, nu un loc de joacă, aceasta spunându-mi că vor avea grijă de copii.

Doamna a rezervat o masă, spunând că vor fi mai mulți adulți decât copii, nu că cel mai mare dintre copii are 5-6 ani, și să îi lași pe copii singuri să alerge pe acolo. E prima dată când am primit o reclamație de genu, când copii chiar au fost lăsați de capul lor. Erau cam 15 copii, doi inși abia reușeam să îi luăm de pe unde erau, călare pe ușă, cu mâinile și limbile pe geamuri. Eu i-am spus că geamurile le curăț cu multe soluții, după vei venii să îmi spui că are cine știe ce copilul. I-am spus că este o terasă nu un loc de joacă pentru copii, trebuie să îți asumi, să ai grijă de copii, e o pizzerie.”, a spus acesta, pentru Replica.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini