Redactia.ro
Home » Monden » Cosmin Seleși rupe tăcerea! Ce spune prezentatorul despre demisia de la Antena 1

Cosmin Seleși rupe tăcerea! Ce spune prezentatorul despre demisia de la Antena 1

După 9 ani în care a prezentat show-ul „Te cunosc de undeva!”, Cosmin Seleși a luat decizia de la pleca de la Antena 1. Multe zvonuri au apărut ulterior. S-a spus că ar fi fost dat afară sau că a fost înlocuit. Recent, actorul și prezentatorul a ținut să precizeze care a fost, de fapt, adevăratul motiv. În podcastul lui Cătălin Măruță Cosmin a explicat că el a fost cel care a luat decizia de a demisiona. Iată care a fost adevăratul motiv!

Cosmin Seleși rupe tăcerea! Ce spune prezentatorul despre demisia de la Antena 1

Din spusele lui Cosmin Seleși reiese că simțea nevoia de o nouă provocare în viața sa profesională. „Un proiect foarte frumos, un proiect pe care l-am îndrăgit, îl iubesc în continuare, dar eu sunt un om activ, mie îmi plac provocările. Nu m-am plictisit…nu știu cum să zic. 9 ani a durat.

Am fost primul prezentator. (…) A fost o experiență foarte frumoasă. Am învățat multe lucruri, am cunoscut oameni mișto, am avut o echipă fantastică. Dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Eu merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici.

Eu, din punctul meu de vedere, zic că am făcut performanță, și cifrele au spus asta. Cred că mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva și eu am spus stop pentru că nu mai exista nicio provocare pentru mine”, a spus el pe YouTube.

Cosmin Seleși rupe tăcerea! Ce spune prezentatorul despre demisia de la Antena 1

Se pare că stă bine cu banii și acum, contrar zvonurilor apărute. Mai mult, Cosmin Seleși spune că nu a fost prima oară când a vrut să demisioneze de la Antena 1. Totodată, acesta vorbește și despre soția sa, Irina. Cosmin spune despre partenera lui de viață că este sprijinul lui în viața personală, cât și cea profesională. „Nu totul se rezumă la bani. E a doua oară, eu am vrut să mai renunț o dată.

Am zis gata acum, stop. Gata, nu mai vreau! Stop, până aici. Mi-a fost teamă puțin, recunosc, poate nici de-aia nu am renunțat atunci, parcă chiar la începutul pandemiei, începuse pandemia, era debandadă peste tot. Producătorul de atunci și cu regizorul ei au venit și mi-au zis că nu am cum să plec. Ei au plecat de la Antena 1, sunt la Pro TV.

L-au dat afară? Nu i-au ajuns banii? S-a certat cu nu știu care? Toate acestea au apărut. Nu, eu am spus Stop, nu mai vreau. Nu e ușor să renunți, dar mi-a fost foarte teamă, recunosc. Dar mă simt mai bine, îmi e bine, îmi e atât de bine. Îmi e dor de televiziune, să fac un format, dar momentan îmi e bine.

Recunosc că am avut propuneri și de la Pro TV, și de la alte televiziuni, dar cred că am ajuns la o maturitate în care îmi permis să spun DA sau NU. Legat de partea financiară sunt ok, nu am probleme. Da, am vorbit cu soția mea, și soția mea…ea e sprijinul meu. Ea mi-a zis DA. Și a spus că o să-mi facă bine asta și îmi e bine”, a spus Cosmin Seleși „Acasă la Măruță”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: