Redactia.ro
Home » Monden » Costi Ioniță a vorbit despre femeile din viața lui! Ce caută artistul într-o relație?

Costi Ioniță a vorbit despre femeile din viața lui! Ce caută artistul într-o relație?

GALERIE FOTO (2) Costi Ioniță a vorbit despre femeile din viața lui! Ce caută artistul într-o relație?

Pe Costi Ioniță îl cunoaște toată lumea, însă puțini sunt cei care știu câte femei a avut artistul până acum și ce anume caută într-o relație pentru ca aceasta să funcționeze!

Costi Ioniță a vorbit despre femeile din viața lui

Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România și nu numai. Acesta este un producător de succes care a lăsat Statele Unite ale Americii pentru țara natală și a reușit să scoată HIT după HIT. Deși este o personalitate cunoscută în showbiz-ul românesc, puțini sunt cei care știu detalii despre viața lui personală.

De curând, Costi Ioniță, producătorul a zeci de piese ce au stat pe locul 1 în trending în România, a vorbit despre viața sa amoroasă și despre femeile pe care le-a avut până acum. Și chiar dacă este înconjurat de sute de bombe sexy, Costi încă nu și-a găsit sufletul pereche.

Costi Ioniță a avut o relație de trei ani cu ​Issa Casian, focoasa blondină care forma trupa Elegance alături de Celia. Cu toate că nimeni și nimic nu părea să-i despartă vreodată, iar toată lumea aștepta ca cei doi să anunțe nunta, în cele din urmă au decis să o ia pe drumuri separate. De asemenea, nu mai este un secret pentru nimeni că prodcuătorul s-a iubit și cu Andrea Teodorova, o artistă din Bulgaria.

Nici cu bulgăroaica nu a avut succes, deși aceasta a devenit cunoscută în urma lansării cu Costi Ioniță. Unde mai puneți că artistul s-a iubit și cu Irina Popescu, yoghină în vestita organizaţie Misa condusă de Gregorian Bivolaru, însă, din păcate, drumurile lor s-au separat. Cât despre ce spunea Costi Ioniță despre femeile din viața lui, ei bine, acesta declara în urmă cu ceva timp că nu se simte pregătit pentru o relație serioasă, mai ales că stă tot timpul pe drumuri.

Costi Ioniță a vorbit despre femeile din viața lui! Ce caută artistul într-o relație?

”Momentan nu aș putea să spun că sunt într-o relație oficială cu cineva. Este greu cu mine. Nu sunt neapărat dificil. Toate vin la momentul potrivit. Când faci acest pas trebuie să ai și partenera de viață potrivită. Plus că eu sunt plecat 6 luni pe an din țară. Pentru a face un copil trebuie să ai o stabilitate. Spațiul tău de iubire cum îmi place mie să spun”, declara Costi Ioniță în urmă cu ceva timp.

Ce caută Costi Ioniță într-o relație

Costi Ioniță a mărturisit că timpul este cel care le rezolvă pe toate și, deși toate femeile care au intrat în viața lui au fost minunate și superbe, artistul consideră că pentru o relație fericită este nevoie de cinci elemente esențiale, după cum urmează: compatibilitate fizică, sexuală, emoțională, motrică și intelectuală.

”Toate la timpul lor. Direcțiile duc și către acest lucru. Am simțit de câteva ori. Toate femeile din viața mea au fost minunate și superbe. E clar că trebuie să fie o femeie frumoasă. Pentru ca un cuplu să fie fericit este nevoie de cinci elemente. Compatibilitate fizică și sexuală, compatibilitate emoțională, cea motrică, compatibilitatea intelectuală.

Acestea patru sunt pentru majoritatea oamenilor, însă mai există un punct. Chiar m-am despărțit de o femeie superbă din acest motiv: compatibilitate spirituală. Trebuie să înțelegem că nu suntem doar carne și oase. Femeia de lângă mine trebuie să înțeleagă că este ceva și dincolo de apartenţe. Pentru mine acest punct este foarte important”, mai spunea artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: