Redactia.ro
Home » TV » Cove, gafă la TV! Adela Popescu l-a prins. Unde se uita când Anna Lesko gătea

Cove, gafă la TV! Adela Popescu l-a prins. Unde se uita când Anna Lesko gătea

GALERIE FOTO (12)

Cove a făcut o gafă de proporții la TV. Prezentatorului i-au ”căzut” ochii în decolteul Annei Lesko, lucru care nu a putut trece neobservat de colega de platou, Adela Popescu.

 

Cove a gafat la TV

Anna Lesko, fostă concurentă în cadrul competiției ”Ferma. Orășeni vs. Săteni” a apărut în emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV, vineri dimineață. Vedeta a fost invitată pentru a găti ceva special, fiind cunoscută drept o gospodină desăvârșită în emisiunea Ferma. Anna Lesko l-a dat pe spate pe Cove nu doar cu preparatele, ci și cu apariția sa. Prezentatorul TV s-a fâstâcit la vederea decolteului generos al Annei Lesko, lucru care a amuzat-o pe colega de platou, Adela Popescu. Prezentatorul s-a apropiat timid, din ce în ce mai mult de frumoasa blondină și a rămas aproape de ea câteva minute bune, timp în care a făcut-o să râdă.

Cu toate acestea, vedeta a trecut și la treabă. Anna Lesko a avut de făcut un preparat pentru care era nevoie de aluat. Cove nu a ezitat și a ajutat-o pe vedetă, în timp ce avea mișcări lascive și explicații pe măsură pentru Cove.

Tu îți dai seama câți își doresc s-o aibă pe Anna Lesko în bucătărie? Și tu o ai aici!”, l-a tachinat Adela Popescu pe colegul său, în platoul emisiunii. Însă, la final, Anna Lesko a reușit să facă un preparat pe cinste, la fel ca cele pe care le pregătea în timpul emisiunii Ferma, unde primea numai cuvinte de laudă.

Anna Lesko nu este la prima apariție incendiară, când atrage atenția tuturor. Blondina a încins spiritele în cadrul emisiunii ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”, acolo unde a avut apariții care mai de care mai îndrăznețe.

Cântăreața a fost eliminată din cadrul competiției, în cel mai important duel înainte de marea finală. În ciuda faptului că nu a câștigat competiția, Anna Lesko s-a declarat mulțumită de faptul că a participat la emisiune. Mai mult, Ferma este unul dintre puținele reality-show-uri la care artista a acceptat să meargă.

Așa este, sunt la primul reality-show și cred, sincer, că este cel mai tare reality-show creat vreodată. Ferma este o experiență unică, aș putea vorbi enorm pe tema aceasta. Nu am să te mint, nu a durat foarte mult să mă conving să particip la acest reality, tocmai pentru că nu știam nimic despre Fermă. M-am uitat în perioada de izolare la câteva episoade. Mi-am dorit să iau întreaga experiență în piept, exact așa cum mi se oferă. Mi-am dorit să fiu aruncată complet nepregătită, în ideea de a nu fi, nici măcar puțin, pregătită pentru ceva anume. Este adevărat, cu alte ocazii sunt mult mai calculată, dar acum așa am simțit. Eu am gândit așa: ”Ce va fi, va fi”, a mărturisit artista.

Întrebată de Click! cum s-a lăsat convinsă să participe la un astfel de show, Anna Lesko a mărturisit că a fost ceva firesc și natural.

,,Mi-am propus să fiu eu, 100%. Este o experiență fantastică, să ai camere pretutindeni, să ai microfonul non stop. Pentru mine, la un moment dat, nici nu a mai contat. Eu nu m-am expus în astfel de contexte și am păstrat toate aceste laturi firești, umane, care fac parte din caracterul meu, doar pentru mine”, a mai spus Anna Lesko.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: