Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cove și soția, îndragostiți ca-n prima zi. Cei doi au fost într-o vacanță de vis

FOTO Cove și soția, îndragostiți ca-n prima zi. Cei doi au fost într-o vacanță de vis

Gabriel Coveșeanu și soția lui, Florentina Ene, sunt îndragostiți ca-n prima zi! Cei doi s-au întors recent dintr-o vacanță de familie, pe meleagurile Turciei. Iată ce relație frumoasă au, după 9 ani de căsătorie!

Cove și soția, vacanță de vis în Turcia

Gabriel Coveșeanu, alias Cove, și soția sa, Florentina și-au împlinit destinele în urmă cu 9 ani. Cei doi au petrecut o vacanță de neuitat în Turcia alături de cei doi băieți ai lor, Mihai Răzvan, dar și Bogdan Matei (dintr-o relație anterioară).

„Anul acesta, după multă vreme, am reușit să plec în concediu devreme, în luna iunie. Cea mai mare bucurie a fost a copiilor pentru faptul că vor simți vacanța, încă de la începutul ei.

Alegerea a fost simplă: Turcia, Antalya, un resort cu foarte multe atracții pentru cei mici. Asta mi-au spus copiii că își doresc și nu am putut decât să mă supun majorității! Căci vacanță asta este pentru ei, în primul rând! Aici au intervenit profesioniștii care mi-au propus că anul acesta să uit de Belek (unde am fost de mai multe ori) și să descopăr Kemer.

O alegere excelentă, locație superbă, cu un peisaj mirific, locul în care muntele îmbrățișează marea. Ce poate fi mai frumos decât să stai pe plajă, să privești marea, iar la doar câțiva pași, să descoperi și muntele”, a povestit Cove, la întoarcerea din vacanță. Acesta a făcut publice imagini de senzație din escapada lor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coveseanu Gabriel (@cove.official)

Cove: „Băieții nu mai sunt atât de micuți și de cocoloșiți!”

Prezentatorul de la Prima TV, Gabriel Coveșeanu pe care cu toții îl cunoaștem cu aliasul „Cove” este foarte mândru de familia lui și povestește cu emoție că băieții lui nu mai sunt chiar așa mici și că reușește să comunice cu ei cu foarte multă ușurință.

„Băieții mei sunt destul de mari. Bogdan a făcut 13 ani, e în faza de pre-adolescență. Cel mic, are și el 7 ani. Ușor, ușor, intrăm într-o altă etapă a vieții, nu mai suntem atât de micuți și de cocoloșiți.Răzvan, cel mic, a fost năzdrăvan dintotdeauna, nu e o noutate. Cu Bogdan încă putem comunica, aștept adolescența să vedem dacă lucrurile se mențin”, a mai spus Cove pentru aceeași sursă.

Cove: „Dacă faci cu pasiune lucrurile, nu o să ți se pară niciodată că e greu!”

Întrebat despre ce sfaturti le-ar oferi micuților, Cove a explicat că cel mai important este ca băieții lui să-și urmeze pasiunile:

„Ca sfat le-aș da? Să-și urmeze visul, să facă ce își doresc și să-și aleagă o profesie pe care să o facă cu plăcere, cu pasiune. Dacă faci cu pasiune lucrurile, nu o să ți se pară niciodată că e greu!”, a declarat Cove, conform aceleași surse.

Unde s-au cunoscut Gabriel Coveşeanu și Florentina Ene

Gabriel Coveşeanu în vârstă de 47 de ani a cunoscut-o pe partenera sa de viață, Florentina Ene în vârstă de 40 de ani, în urmă cu 10 ani, prin intermediul unui grup de prieteni, la Palatul Mogoşoaia.

La momentul respectiv, fiecare dintre ei era implicat într-o altă relaţie. Abia după ce s-a pronunțat divorţul, prezentatorul s-a reîntânit cu Florentina, cu care a decis să-și unească destinul în anul 2013.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: