Redactia.ro
Home » Știri » Cozi interminabile la benzinării. Benzina și motorina s-au scumpit

Cozi interminabile la benzinării. Benzina și motorina s-au scumpit

GALERIE FOTO (5) Benzina şi motorina, în scădere înainte de sărbători. Este momentul perfect pentru a face plinul

Cozi interminabile la benzinării. Prețul carburanților a depășit în aceste zile în România pragul de 8 lei pe litru și atinge un nou record. Sute de mașini s-au așezat la coadă la benzinăriile din România, de frică că motorina și benzina se vor scumpi.

Cozi interminabile la benzinării. Benzina și motorina s-au scumpit

Conform datelor Monitorului Prețurilor la Carburanți, prețul motorinei și a benzinei a depășit în aceste zile în România suma de 8 lei. Românii se întreabă dacă guvernanții au de gând să ia măsuri. Speriați, mulți români au mers la benzinării pentru a face plinul la mașină, de frică ca motorina și benzina să nu se scumpească. Virgil Popescu, ministrul ENergiei, a explicat că lanțul de benzinării care a practicat azi prețul de 11 lei/litru la carburant are probleme de aprovizionare din cauza plafonării prețurilor la benzină și motorină în Ungaria. Acesta a dat asigurării că producătorii din România nu vor aplica acest nivel de preț.

” Am discutat cu cei doi mari producători din România cu OMW şi Petrom şi nu se pune problema de a nu avea stocuri.Întâmplător sau neîntâmplător observ că lanțul de benzinării Mol a scumpit în această seară preţul la benzină şi motorină şi l-a dus la peste 9 lei.

Întâmplător acest lanț de benzinării din ţara vecină are probleme cu aprovizionarea din cauza plafonării preţurilor la benzină şi motorină în Ungaria, iar acolo nu mai există produs .Repet, la cei doi mari producători care sunt în România nu se pune problema de scumpire la acest nivel, nu se pune problema lipsei de aprovizionare şi nu au de ce românii să stea la coadă.Avem un conflict la frontieră iar o informație de preţ pusă de o benzinărie din Beiuş s-a dus la nivel naţional că de la noapte preţurile vor fi de 10, 11 lei şi nu vom mai avea benzină mi se pare că face parte dintr-un război hibrid în condițiile în care avem la graniță un conflict militar”, a spus ministrul Energiei, Virgil Popescu la Antena 3.

Prețul benzinei a urcat la peste 11 lei la MOL

Conform bihon.ro., prețul benzinei a crescut la peste 11 lei la benzinăria MOL din Beiul, iar bihorenii au luat cu asalt benzinăriile din județ. În Topa de Criș, prețul benzinei a ajuns la 9.89 litru, iar în Salonta, benzina constă 9.99/litru. La mai multe benzinării din România s-au semnalat scumpiri în cursul zilei de miercuri, iar cetățeni au semnalat că prețul a ajuns la 9 lei/litru. Cu toate astea, recordul este deținut de benzina MOL din Beiuș, unde prețul unui litru de benzină a ajuns la 11,10 lei, relatează presa din județ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: