Redactia.ro
Home » Sport » Craiova – Iași 1-1! Oltenii au ratat șansa de a urca pe primul loc!

Craiova – Iași 1-1! Oltenii au ratat șansa de a urca pe primul loc!

Craiova - Iași 1-1

Craiova – Iași 1-1. Oltenii puteau să treacă pe primul loc, dar s-au împiedicat de Poli Iași.

Andrei Cristea a deschis scorul în minutul 69 și s-a răzbunat pe fosta sa echipă. Oltenii l-au dat pe Cristea în această vară.

”Nu a fost plăcut momentul din această vară. Am încercat să dau un răspuns prin ce am făcut pe teren. Sunt fericit pentru echipa mea. Mă bucur că nu am pierdut, știam că vom întâlni o echipă dificilă”, a declarat Andrei Cristea, la Digi Sport.

Când mai erau 7 minute din meci, Carlos Fortes a reușit să egaleze și să aducă un punct în Bănie. Pițurcă a schimbat 5 oameni în echipa de start, dorind să-i odihnească pe fotbaliștii care au jucat cu Viitorul. Această tachică se pare însă că a afectat destul de grav echipa. De partea cealaltă moldovenii au reușit în cea mai mare parte a meciului să-i țină la distanță pe elevii lui Pițurcă.

„E un punct la Craiova, o echipă puternică, au un antrenor foarte bun. Îi felicit pe jucători. Și ei sunt dezamăgiți, au avut toate meciurile în mână. Dacă am fi câștigat toate meciurile în care am condus, cred că eram lideri autoritari”, a spus antrenorul lui Poli Iași, Mihai Teja.

Pițurcă, salvat de omul pe care a vrut să-l schimbe

Victor Pițurcă a recunoscut că a vrut să-l scoată din teren pe Carlos Fortes, dar s-a răzgândit.

”Inițial am vrut să-l schimb pe Fortes și să-l bag pe Ivan vârf. M-am schimbat imediat pentru că Fortes a jucat bine, iar Ivan a fost mai oboist. Fiecare jucător are șansa lui. La fiecare o să le vină rândul, depinde cum muncesc la antrenament și în ce formă sunt”, a spus Pițurcă la final.

Pentru Carlos Fortes, acesta este primul gol în Liga 1, la opt luni de când a fost transferat. Victor Pițurcă a recunoscut că mai are nevoie de timp pentru ca echipa să arate așa cum ăși dorește el.

” Nu poți să rezolvi într-o lună toate lucrurile. Mai am nevoie de timp, dar sunt mulțumit de jocul echipei”, a mai spus antrenorul oltenilor la finalul meciului cu Poli Iași.

Citește și: Cosmin Contra a hotărât! Cine joacă în dubla cu Feroe și Norvegia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: