Redactia.ro
Home » Știri » CRBL a făcut primele declarații după separarea de Elena. Ce relație are artistul cu fiica sa Alessia

CRBL a făcut primele declarații după separarea de Elena. Ce relație are artistul cu fiica sa Alessia

La începutul lunii aprilie, un alt cuplu de vedete anunța un divorț surprinzător. După 16 ani de căsnicie, CRBL și Elena și-au spus adio. Vestea a fost șocantă pentru mulți, mai ales că cei doi păreau să aibă o relație solidă, chiar participând recent la emisiunea Power Couple, unde vorbeau despre starea lor bună. Despărțirea lor a fost liniștită, fără a oferi prea multe detalii despre motivele din spatele divorțului.

Artistul a făcut primele declarații după separare și a vorbit despre relația cu fiica sa

Elena și CRBL s-au întâlnit cu mulți ani în urmă pe platourile de filmare ale emisiunii Dansez pentru Tine. Acolo a început povestea lor de iubire, care s-a consolidat în anul 2008, când cei doi și-au unit destinele oficial. După 16 ani de căsnicie și un copil împreună, ei au decis să meargă pe căi separate, dar au rămas în relații apropiate pentru binele fiicei lor.

La începutul despărțirii lor, fiica lor, Alessia, a rămas în grija mamei și cele două s-au mutat într-un cartier rezidențial din Ilfov, aproape de nordul Bucureștiului, în timp ce CRBL a rămas în casa lor comună. Deși nu locuiesc împreună, artistul și-a menținut o relație strânsă cu fiica sa și se implică activ în viața adolescentei. Cu toate acestea, relația lor a început să fie pusă la încercare recent, odată cu apariția primelor dispute. CRBL recunoaște că este un tată destul de sever, iar acest lucru nu este întotdeauna pe placul fiicei sale.

Odată cu adolescența, Alessia a început să aibă așteptări mai mari, ceea ce l-a supărat pe CRBL. Ca mulți adolescenți, fiica sa este atrasă de branduri scumpe, dar tatăl ei nu este de acord să-i satisfacă toate dorințele în acest sens. CRBL încearcă să îi ofere fiicei sale o educație financiară, subliniind că există lucruri mai importante decât cumpărăturile superficiale.

„Ea vrea să aibă bani pe card. Începe să observe diferențele dintre branduri și încep să apară discuții, dar tatăl nu este de acord să cheltuiască sume mari pe lucruri care sunt consumabile”, a explicat CRBL la Antena Stars.

CRBL, primul Paște fără Elena și fără fiica sa

De asemenea, CRBL a vorbit despre cum va petrece singur primul Paște, după mult timp. În acest an, artistul nu va fi alături de Elena și Alessia, ci se va întoarce în sânul familiei sale pentru Sărbătorile Pascale. Planurile lui pentru această perioadă sunt simple. Va merge acasă, la familia sa, în Pitești, și intenționează să se bucure de mâncărurile tradiționale cu moderație, fără a exagera.

„Vom mânca în mod echilibrat, să nu exagerăm, din mâncărurile tradiționale românești și cam atât. Un mic moment de pauză, apoi vom reveni la muzică”, a adăugat CRBL.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: