Redactia.ro
Home » Monden » CRBL, mesaj emoționant de pe patul de spital. Artistul, protagonistul unui accident de motocicletă

CRBL, mesaj emoționant de pe patul de spital. Artistul, protagonistul unui accident de motocicletă

CRBL, mesaj emoționant de pe patul de spital. Artistul, protagonistul unui accident de motocicletă. Iată detaliile!

CRBL, mesaj emoționant de pe patul de spital

La data de 6 august 2023, ora 13:19, CRBL, în vârstă de 45 de ani, conducea o motocicletă pe strada Horea din orașul Hațeg. În încercarea de a depăși o coloană de mașini aflate în așteptare, artistul a fost implicat într-o coliziune cu o autoutilitară. În urma impactului, CRBL a suferit răni și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Acum, de pe patul de spital, artistul a transmis un mesaj plin de încurajare și învățăminte pentru fanii săi. Artistul și-a îndemnat fanii să nu se îngrijoreze excesiv și să nu acorde prea multă atenție știrilor nesigure, asigurându-i că va împărtăși cu ei întâmplările reale. Acesta a evidențiat faptul că se recuperează rapid și că are încredere în puterea proprie de a depăși această provocare:

„Salutare, dragii mei! Sunt bine, mă recuperez şi vreau să-i mulţumesc bărbosului că are grija de mine. Îmi învăţ lecţiiile, nu ştiu, lecţii pe care poate trebuia să le învăţ mai devreme, dar le învăţ acum, nicio problemă, cu un preţ, că aşa se întâmplă în viaţă. 

Nu vă mai faceţi griji! Nu mai citiţi toate ştirile pentru că nu sunt chiar aşa. O să vă povestesc cum a fost.în realitate. Deocamdată, să ştiţi că sunt bine. Oficial imi merge bine”, a declarat CRBL, de pe patul de spital.

Artistul, protagonistul unui accident de motocicletă

Artistul ar fi intrat în depășirea unei coloane de maşini, conform declarației reprezentanților Poliției:

„La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de  ani, din orașul Pantelimon, județul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din orașul Hațeg, având direcția de mers Caransebeș spre Hațeg, la intersecția cu strada Dr. Victor Babeș, s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară  a unei coloane de mașini aflate în  așteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeș, județul  Caraș-Severin, care se deplasa în fața  sa și care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeș.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului motocicletei, care a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii  conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

 

Sursa foto: antena3.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: