Redactia.ro
Home » Știri » CRBL va trece printr-o operație estetică. Intervenția care îi va transforma considerabil aspectul fizic

CRBL va trece printr-o operație estetică. Intervenția care îi va transforma considerabil aspectul fizic

Ce mai face CRBL

CRBL urmează să treacă printr-o schimbare semnificativă, apelând la o intervenție chirurgicală care îi va modifica aspectul feței. Cântărețul a dezvăluit recent că va face o operație estetică, deși nu a fost niciodată un susținător al acestui tip de intervenții pentru bărbați. Cu toate acestea, a decis să ia această măsură deoarece problema de care suferă s-a agravat în timp și a devenit vizibilă.

Decizia de a apela la chirurgie estetică

CRBL a explicat că a luat hotărârea de a se opera în urma unui control medical, care i-a confirmat faptul că problema moștenită de la tatăl său la nivelul ochilor s-a agravat. În ciuda convingerilor sale anterioare, în care considera că bărbații nu ar trebui să recurgă la intervenții estetice, acum se vede nevoit să facă acest pas pentru a-și îmbunătăți aspectul.

”Până nu demult, am făcut parte din categoria bărbaților care consideră că nu trebuie să facem intervenții chirurgicale estetice, pentru că bărbatul este bărbat. Am realizat că nu este deloc așa. Zilele trecute am fost la un control, în urma căruia am hotărât să fac pasul. Am o moștenire de la tatăl meu la ochi, care mă deranjează vizual-estetic. Și se pare că, odată cu trecerea timpului, se agravează, după cum se poate observa.
Abia aștept operația și, evident, rezultatul”, a declarat CRBL, pe Instagram.

Ce presupune blefaroplastia

Operația la care va recurge cântărețul se numește blefaroplastie, o intervenție chirurgicală destinată eliminării surplusului de piele și grăsime din zona pleoapelor. Aceasta este o procedură populară atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților, deoarece ajută la corectarea aspectului „pleoapelor căzute” sau al pungilor de sub ochi. Deși mulți apelează la această intervenție pentru a arăta mai tineri și pentru a îmbunătăți estetica feței, CRBL a explicat că în cazul său, problema este una ereditară și vizibilă, nu doar o chestiune estetică.

Intervenția constă în îndepărtarea surplusului de piele și, dacă este necesar, a grăsimii acumulate în pleoape. Astfel, se obține un aspect mai proaspăt și mai relaxat al ochilor, reducând semnele vizibile ale îmbătrânirii. CRBL a declarat că este nerăbdător să vadă rezultatul final al operației, fiind convins că va aduce o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește aspectul său fizic.

Blefaroplastia are un cost variabil în funcție de gravitatea situației și de medicul ales

În general, blefaroplastia superioară, care vizează pleoapele superioare, pornește de la aproximativ 1.300 de euro. În cazul blefaroplastiei inferioare, care se concentrează pe zona de sub ochi, prețul poate ajunge la 3.000 de euro sau mai mult. Aceste sume pot varia în funcție de complexitatea intervenției și de renumele clinicii sau chirurgului care efectuează procedura.

Operația nu este doar o chestiune de estetică, ci poate contribui și la îmbunătățirea vederii, în cazurile în care pleoapele căzute obstrucționează câmpul vizual. Deși CRBL nu a menționat dacă aceasta este și situația sa, el a subliniat că motivul principal pentru care alege să facă intervenția este disconfortul vizual și estetic cauzat de problema moștenită.

Cântărețul a recunoscut că nu a fost un susținător al operațiilor estetice pentru bărbați, însă această experiență l-a făcut să-și schimbe perspectiva. Acum este dornic să vadă rezultatul intervenției și speră că schimbarea va fi una pozitivă. În prezent, așteaptă cu nerăbdare ziua operației, fiind încrezător că aspectul său se va îmbunătăți și că va scăpa de problema care l-a deranjat de-a lungul anilor.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: