Redactia.ro
Home » Știri » Creatorul Volkswagen a murit la vârsta de 82 de ani

Creatorul Volkswagen a murit la vârsta de 82 de ani

Creatorul Volkswagen a murit la vârsta de 82 de ani

Creatorul mărcii Volkswagen, Ferdinand Piech, a murti la vârsta de 82 de ani. Urmașul familie Porsche a transformatul gigantul Volkswagen într-un colosal care vinde în toată lumea.

Creatorul Volkswagen a murit la vârsta de 82 de ani

Ferdinand Piech, creatorului mărcii de mașini Volkswagen, a decedat la vârsta de 82 de ani. Potrivit soției acestuia, Piech s-a stins din viață  rapid și pe neașteptate. Creatorul a murit după ce a luat cina la un restaurant alături de soția lui, în sudul Germaniei. Acesta a fost transportat de urgență la spital, însă acesta s-a stins din viață.

Volkswagen nu ar fi unde este fără Ferdinand Pierch. Îi datorăm mulţumiri şi recunoştinţă”, spune Bernd Osterloh, liderul puternicului sindicat al angajaţilor Volkswagen.

Nepotul lui Ferdinand Porsche

Creatorul Ferdinand Piech este nepotul lui Ferdinand Porsche, cel care a pus bazele cunoscutului model 911. Deși a fost nepotul lui Porsche, Piech a reușit să urce pe propriile forțe în cadrul companiei după ce și-a arătat talentul de inginer la Porsche și Audi.

Aceasta a preluat conducerea Volkswagen în 1993, pe vremea când compania avea pierderi majore. Însă strategia lui Piech a dus Volkswagen pe treapta cea mai înaltă. În urmă cu trei ani Volkswagen a devenit cel mai mare producătoar auto din lume.

Citeste si:Un pacient internat la o secție de psihiatrie a murit electrocutat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini