Redactia.ro
Home » Știri » Crește valoarea tichetelor de masă. Cât valorează acum și cine va beneficia de ele

Crește valoarea tichetelor de masă. Cât valorează acum și cine va beneficia de ele

tichete de masă

Vești bune pentru anumiți bugetari! Crește valoarea tichetelor de masă. Desigur, patronii pot decide să nu pună în aplicare trecerea de la vechile tichete de masă la cele a căror valoare este mărită.

Valoarea tichetelor de masă va crește

În momentul de față, în România valoarea maximă a unui tichet de masă este egală cu 20 de lei. Guvernanții au în vedere creșterea valorii unui tichet de masă de la 20 de lei la treizeci de lei.

Există o mențiune pe care trebuie să o facem: angajatorii nu sunt obligați prin lege să facă trecerea de la vechile tichete la cele noi, care au o valoare mai mare cu 10 lei.

Cine sunt cei care vor beneficia de noile tichete

Angajații din cadrul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR” S.A. se vor număra printre persoanele care vor beneficia de noile tichete. În plus, va fi adoptată și o majorare salarială de 16% începând cu 1 decembrie 2022.

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a companiei. Reprezentanții CFR au subliniat că angajații nu mai beneficiaseră de o creștere salarială din luna decembrie 2020.

„Angajaţii CFR SA încheie anul 2022 cu o creştere salarială cu 6%! Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a semnat noul Act Adiţional, la Contractul Colectiv de Muncă (CCM), cu o majorare salarială de 6%, de la 1 decembrie 2022, şi creşterea valorii tichetului de masa, de la 1 noiembrie 2022, la 30 de RON, de la 20 de RON”, precizează oficialii CFR într-o postare pe pagina de Facebook a companiei.

„Astfel, în anul 2022 conducerea CFR SA a majorat veniturile angajaţilor cu 6% şi a crescut valoarea tichetului de masa de la 15 RON, la 30 de RON! Menţionăm faptul că, în anul 2021 angajaţii CFR SA nu au beneficiat de nicio creştere a salariilor, ultima majorare, de 5%, fiind acordată în decembrie 2020!”, se mai arată în comunicatul CFR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: