Redactia.ro
Home » Știri » Crima de la Onești. Soția îi cobora țigări agresorului pe balcon de la etaj chiar sub nasul autorităților FOTO

Crima de la Onești. Soția îi cobora țigări agresorului pe balcon de la etaj chiar sub nasul autorităților FOTO

GALERIE FOTO (4)

Crima de la Onești. Noi informații ies la iveală în cazul crimei din Onești. S-a aflat că în timp ce autoritățile erau în fața blocului și negociau cu agresorul care a ținut ostatici doi muncitori într-un apartament, soția sa îi furniza pachete de țigăru de la etajul 4, chiar sub nasul polițiștilor.

Crima de la Onești. Soția îi cobora țigări agresorului pe balcon de la etaj chiar sub nasul autorităților FOTO

Crima de la Onești. Noi detalii ies la iveală în cazul crimei de la Onești, unde noi muncitori au fost uciși cu sânge rece. Potrivit noilor informații, soția agresorului, care se afla cu un etaj mai sus, îi furniza agresorului pachete de țigări, în timp ce poliția era în fața blocului. Soția bărbatului a fost arestată preventiv pentru 31 de zile, fiind acuzată de complicitate. „Soţia lui i-a transmis că face bine ceea ce face, motiv pentru care, din câte cunosc, este prezentată cu propunere de arestare preventivă. Ea stătea deasupra apartamentului în care avea loc incidentul. Era la nişte prieteni, în mod constant, mai ales soţia mergea acolo”, a spus directorul adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR. Femeia a fost reținută de polițilti încă din noaptea tragediei, fiind suspectă de comiterea infracțiunii de complicitate la lipsire de libertate.

Gheorghe Moroșan, bărbatul care i-a ucis pe cei doi muncitori mai are la activ alte patru condamnări. În 1986 a fost arestat pentru furt calificat, fiind condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. La scurt timp a fost din nou condamnat șa 1 an și 6 luni cu suspendare, tot pentru furt calificat, iar în 2003 a primit 6 luni de închisoare pentru vătămare corporală. Bărbatul a fost arestat în Itașia pentru 28 de zile pentru conducerea sub influența alcoolului.

Bărbatul își cerea dreptate de mai bine de 10 ani, iar în 2018 a publicat un clip video pe rețelele de socializare, în care amenința că se va răzbuna pentru pierderea apartamentului. Aceasta a promis că își va face singur dreptate ”Familia mea a fost amenințată cu armă de foc. Dacă nu se lămurește această situație, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc! Iar dacă vreți, luați măsuri, iar dacă nu, o să vă lămuresc”, spune criminalul Moroșan Gheorghe în înregistrare.

Crima de la Onești a șocat întreaga țară

Luni seara, doi muncitori au mers la un apartament din Onești pentru a schimba electricitatea imobilului. Fostul proprietar al locuinței se afla la vecinii care locuiau cu un etaj mai sus de apartamentul în care se aflau cei doi bărbați, moment în care Gheorghe Moroșan a auzit că în fostul său apartament este cineva. Nervos, a coborât pentru a verifica. Când a ajuns, bărbatul a scos un cuțit de 40 centimetri și i-a amenințat pe cei doi electricieni, care au fost de acord că coopereze cu agresorul. Ulterior, bărbatul în vârstă de 68 de ani a sunat la 112 pentru a anunța că are doi ostatici, cerându-le autoritățile să îi restituie actele apartamentului de la firma care i-a luat imobilul.

Ajunși la fața locului, echipajele de poliție a cerut ajutorul unui negociator din Bacău, care se afla în concediu medical. Astfel, acesta a ajuns la fața locului după 2 ore jumătate, timp în care polițiștii nu au făcut nimic pentru a calma agresorul. Deși, la un moment dat, situația părea a fi rezolvată, agresorul a cedat și i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, care au decedat ulterior. Agresorul a fost împușcat de nouă ori, fiind operat de urgență. În prezent, Gheorghe Moroșan este intubat la Reanimare sub stricta observație a medicilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: