Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune fiica bărbatului care a comis cumplita crimă de la Onești: „Nu înțeleg de ce s-a ajuns la așa ceva”

Ce spune fiica bărbatului care a comis cumplita crimă de la Onești: „Nu înțeleg de ce s-a ajuns la așa ceva”

Fiica bărbatului în vârstă de 68 de ani, din Onești care a ucis doi muncitori în fostul său apartament, spune că tragedia putea evitată. Asta dacă tatălui său, pe nume Moroșan Gheorghe, i se aducea un act prin care se dovedea că locuința nu-i mai aparține și pe care el l-a solicitat.

Ce spune fiica bărbatului care a comis cumplita crimă de la Onești: „Nu înțeleg de ce s-a ajuns la așa ceva”

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei din Onești, Bacău. Fiica pensionarului care i-a înjunghiat mortal pe cei doi muncitori din fostul lui apartament, a precizat că totul putea fi evitat dacă tatălui ei i se oferea un act pe care el l-a cerut mai demult. Actul dovedea că bărbatul nu mai este proprietar al locuinței, potrivit știrileprotv.ro

Lucrurile sunt încă ambigue în cazul crimei din Onești. Fiica bătrânului, stabilită în Germania, mai spune că în momentul de față, apartamentul încă aparține părinților ei. Tot aceasta a mai mărturisit jurnaliștilor că s-a făcut o executare silită a părinților din locuință, fără niciun document și că ”s-a furat tot din apartament”. Iar luni, o vecină l-a sunat pe agresor și l-a informat că este cineva în fosta lui locuință.

Fiică: S-a făcut o executare dar nu s-au przentat cu niciun document. S-a furat tot din apartament şi astăzi a sunat o vecină că este cineva în apartament şi nu ştiu ce face acolo.
Reporter: În acest moment apartamentul este al părinţilor dumneavoastră?
Fiică: Este al părinţilor mei, dar deşi tatăl meu a cerut să i se aducă acel act, nici până azi nu i s a adus tatălui meu actul acela care se vedea că nu mai aparține a lui. Nu înțeleg de ce s-a ajuns la așa ceva, când puteau să aducă acel document. Dacă aduceau acea hârtie se rezulva totul.

Soția criminalului a fost arestată

Între timp, soția lui Gheorghe Moroșan a fost arestată pentru 24 de ore, fiind acuzată de complicitate la sechestrare de persoane și lucra la societatea care deținea apartamentul. Totodată, conducerea Poliției Române a trimis o echipă de specialiști la locul tragediei, pentru a se afla modul de intervenție.

„Având în vedere evenimentul tragic din județul Bacău (…) conducerea Poliției Române a dispus ca o echipă de specialiști, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgență în județul Bacău, pentru a verifica modul de intervenție la eveniment. Din echipa de verificare fac parte chestor de poliție Alexandru Scurtu, directorul S.I.A.S.-I.G.P.R. și comisar-șef de poliție Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al D.I.C.-I.G.P.R. La finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun” – a informat luni seară Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Foto: Balconul apartamentului unde agresorul îi ținea ostatici pe muncitori

Cum a avut loc crima

Bărbatul în vârstă de 68 de ani a intrat în fostul lui apartament, care i-a aparținut până de curând, fiind înarmat cu un cuțit și i-a amenințat că-i va înjunghia pe cei doi muncitori, dacă nu execută ordinele lui. El i-a legat și apoi a sunat la poliție. La fața locului, în fața blocului, s-au adunat forțele de ordine, iar agresorul a început să negocieize cu ele. Le-a cerut suma de 300.000 de euro, prețul locuinței, la fața locului să vină televiziunea și un ministru fără a spune numele acestuia. În tot acest timp, îi ținea în stânga și în dreapta sa pe muncitori. La un moment dat aceștia au reușit să scape și s-au luat la încăierare cu fostul proprietar, dar acest moment le-a fost fatal, deoarece au fost înjunghiați. Atunci au intrat și oamenii legii în apartament și l-au împușcat în picior pe bărbat. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Sursa: unupetrotus.ro