Redactia.ro
Home » Știri » Cine este criminalul din Onești care a înjunghiat doi muncitori. Cum arată profilul de facebook al acestuia

Cine este criminalul din Onești care a înjunghiat doi muncitori. Cum arată profilul de facebook al acestuia

Cine este criminalul din Onesti

Noi detalii au ieșit la iveală în cazul crimei din Onești! S-a aflat identitatea bărbatului care i-a sechestrat și înjunghiat pe cei doi muncitori care făceau reparații la un apartament ce i-a aparținut până de curând.

Cine este criminalul din Onești care a înjunghiat doi muncitori. Cum arată profilul de facebook al acestuia

Bărbatul din Onești a șocat o țară întreagă prin dubla sa crimă, iar între timp noi informații ies la iveală despre el. S-a aflat numele acestuia și profilul de facebook al agresorului. Potrivit unupetrotus.ro, bărbatul are 68 de ani și se numește Moroșan Gheorghe.

La profilul de facebook al bătrânului se regăsește o fotografie ce pare mai veche cu el, în timp ce se sprijină de o mașină.

Sursa: unupetrotus.ro

Soția bărbatului a fost reținută

Între timp, oamenii legii au reținut-o pentru 24 de ore și pe soția lui Moroșan Gheorghe. Femeia este acuzată de complicitate la sechestrare de persoane și lucra la societatea care deținea fosta locuință.

Cum a avut loc tragedia

Totul s-a întâmplat luni după-amiază, când Moroșan Gheorghe a venit înarmat în fostul său apartament (care i-a aparținut până de curând), cu un cuțit, deranjat că a fost evacuat printr-un ordin judecătoresc din locuință. Sub amenințarea că-i va înjunghia dacă nu execută ordinele sale, el i-a legat pe cei doi indivizi care se ocupau de renovarea apartamentului, după care a sunat la 112 spunând că îi va omorî pe amândoi dacă nu primește suma de 300.000 de euro și dacă nu îi este înapoiat apartamentul, prin cale judecătorească.

Astfel, imediat zona din fața blocului a fost împânzită de polițiști, jandarmi și pompieri. A urmat o rundă de negocieri cu forțele de ordine, de la balconul locuinței. Bărbatul a cerut să vină televiziunea la fața locului, dar și un ministru, fără a spune numele acestuia, pe lângă suma de 300.000 de euro, prețul locuinței.

Foto: Balconul apartamentului și agresorul

La un moment dat, ambii muncitori au reușit să scape și s-au încăierat cu criminalul, dar acest lucru a fost fatal pentru ei. În timpul luptei, bărbatul de 68 de ani i-a înjunghiat. În acel moment, au reușit și polițiștii să intre în apartament și l-au împușcat pe Moroșan Gheorghe în picior.

„Urmare a deplasării forțelor de ordine la fața locului, împreună cu negociatorul echipei operative, s-au purtat discuții și negocieri cu persoana în cauză, pentru a-l convinge să renunțe la acțiunile sale. La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violență asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat și de forțele de ordine. În sprijinul peroanelor aflate în apartament, s-a forțat cu mijloace din dotare ușa metalică a locuinței, agresorul încercând să blocheze ușa, având în mână un cuțit. La acel moment, forțele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit și imobilizat”, au transmis polițiștii din Bacău.

El a supraviețuit, chiar dacă a fost împușcat de oamenii legii și a fost transportat la spital. Atunci când era urcat în ambulanță, oamenii care s-au adunat la locul tragediei au spus: „Lăsați-l să moară!”

Conducerea Poliției Române a dispus că o echipă de specialiști, să se deplaseze în Onești, Bacău, pentru a se verifica modul de intervenție.

„Având în vedere evenimentul tragic din județul Bacău (…) conducerea Poliției Române a dispus ca o echipă de specialiști, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgență în județul Bacău, pentru a verifica modul de intervenție la eveniment. Din echipa de verificare fac parte chestor de poliție Alexandru Scurtu, directorul S.I.A.S.-I.G.P.R. și comisar-șef de poliție Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al D.I.C.-I.G.P.R. La finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun” – a informat luni seară Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

”Am avut un mandat de opt ani, acum am revenit în funcție, dar n-am mai pomenit așa ceva în orașul nostru liniștit”, a spus primarul din Onești, Laurențiu Neghină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: