Redactia.ro
Home » Stiri Locale » Crimă lângă Capitală! Un afacerist iordanian a fost înjunghiat în plină stradă

Crimă lângă Capitală! Un afacerist iordanian a fost înjunghiat în plină stradă

Politia cauta doi indivizi ucrainieni

O crimă misterioasă a avut loc, marți, lângă Capitală. Un afacerist iordanian a fost înjunghiat în plină stradă, în orașul Voluntari. Agresorul ar fi chiar partenerul de afaceri a victimei.

Un afacerist iordanian a fost înjunghiat în plină stradă

Un afacerist iordanian a fost înjunghiat, marți, în plină stradă, lângă Capitală, în orașul Voluntari. Cel care a decurs la gestul criminal ar fi chiar partenerul său de afaceri, potrivit realitatea.net.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani este cetățean turc și a fost găsit într-o parcare din Voluntari. La fața locului au sosit oamenii legii și echipaje medicale, dar, cu toate că iordanianul a fost transportat la spital, acolo cadrele medicale nu i-au mai putut salva viața.

Agresorul nu a fost încă prins de oamenii legii

Victima era parteneră de afaceri cu agresorul și a fost înjunghiată după o ceartă din cauza banilor. Totodată, agresorul nu a fost încă identificat de poliție.

Crima din Ghimpați

Nu este singura crimă care are loc în apropiera Capitalei din ultima vreme. O femeie a fost incendiată într-un geamantan, în Ghimpați, Giurgiu. După polițiștii i-au făcut portretul victimei, au constatat că este vorba despre o femeie pe nume Sabina Mihaela. Agresorii ar fi un bărbat și două surori care locuiau împreună cu Sabina Mihaela.

Crima a avut loc într-un apartament

Cei patru locuiau într-un apartament din Ferentari, iar într-un moment de furie ar fi ucis-o pe Sabina Mihaela. Ulterior, după ce și-au dat seama de faptă, Samira și Elena Constantin, împreună cu Alexandru Dinu au îndesat trupul femeii într-un geamantan. Mai apoi i-au incendiat trupul pe un câmp din Giurgiu, iar trecătorii au zărit flăcările și au alertat autoritățile.

Sabina, tânăra incendiată a fost ucisă de două surori

Samira și Elena au declarat că Mihaela ar fi încercat să se sinucidă cu insecticid, dar legiștii au descoperit că nu acesta a fost motivul morții. Din rezultate necropsiei a rezultat că tânăra de 32 de ani a fost ucisă cu bestialitate, având multiple lovituri pe tot corpul. Procurorii au stabilit că Mihaela practica prostituția, dar nu există niciun indiciu de trafic de persoane și nici martori carre să facă declarații în acest sens. Însă sunt indicii cum că femeia ucisă era obligată să se prostitueze. „La acest moment, nu există nicio dovadă certă a faptului că victima ar fi ingerat voluntar o substanță toxică’‘, a spus un reprezentant al Serviciului de Medicină Legală.

Potrivit Antena 3, Sabina ar fi murit din cauza șocului traumatic și hemoragic, ceea ce înseamnă că a fost bătută până când și-a dat ultima suflare. Suspecții au fost prinși după ce anchetatorii au identificat mașina Samirei, respectiv mașina cu care trupul Sabinei a fost transportat în valiză și mai apoi incendiat. În urmă cu două săptămâni, un șofer de TIR a oprit după ce a văzut focul pe câmp. Ulterior, după ce a văzut că este un cadavru, acesta a sunat la 112.

Ca urmare a vizionării şi analizării minuţioase a înregistrărilor camerelor de supraveghere, coroborat cu declaraţiile martorilor audiaţi în cauză şi alte probe administrate, a fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Sabina Mihaela era forțată să se prostitueze. Dacă nu asculta era maltrată de cele două surori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: