Redactia.ro
Home » Știri » Crimă înfiorătoare la stână. O femeie a fost ucisă

Crimă înfiorătoare la stână. O femeie a fost ucisă

Crimă șocantă la stână!

O altă tragedie cutremurătoare zguduie România, de data aceasta în Vrancea, unde o femeie în vârstă de 43 de ani a fost ucisă de propriul iubit în timp ce locuiau și lucrau la o stână în extravilanul comunei Ruginești. Incidentul a avut loc în cursul serii trecute și este marca unui alt episod șocant de violență domestică.

Cei doi, originari din Bacău, se aflau la stână de aproximativ o lună și, potrivit martorilor, nu păreau să aibă neînțelegeri semnificative până în momentul tragic al crimei. Cu toate acestea, seara trecută, bărbatul și-a agresat violent partenera, culminând cu decesul acesteia.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Autoritățile au fost alertate prin intermediul serviciului unic de urgență 112 de către martori care au relatat că femeia era inconștientă după ce ar fi fost bătută de partenerul său. Echipajul Serviciului de Ambulanță de Urgență (SAJ) sosit la fața locului a constatat decesul victimei, iar poliția a preluat cazul pentru investigații amănunțite.

Din primele informații, se pare că între cei doi a avut loc un conflict spontan, exacerbându-se pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Până în prezent, nu există înregistrări anterioare ale unor sesizări privind acte de violență între cuplul respectiv.

Bărbatul a fost prins de oamenii legii

Autoritățile au reținut bărbatul în cauză și acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. Un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea a preluat cazul, iar polițiștii desfășoară cercetări sub supravegherea directă a procurorului de caz. Motivele exacte ale crimei rămân deocamdată necunoscute, iar ancheta este în curs pentru a aduce lumină asupra circumstanțelor acestui act violent șocant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: