Redactia.ro

Crima înfricoșătoare de la Suceava. Ce reacție a avut femeia care și-a ucis cei trei bebeluși

GALERIE FOTO (2) Crima de la Suceava. Ce reacție a avut femeia care și-a ucis cei trei bebeluși

Crima înfricoșătoare de la Suceava. Ce reacție a avut femeia care și-a ucis cei trei bebeluși. Femeia din Poiana Negrii, județul Suceava, și-a îngropat bebelușul nou-născut.

Crima înfricoșătoare de la Suceava. Ce reacție a avut femeia care și-a ucis cei trei bebeluși

O femeie  din Poiana Negrii, județul Suceava, și-a ucis copilul și l-a aruncat într-o pungă în curtea casei. Femeia le-a spus anchetatorilor că a mai ucis doi bebeluși pe care nu i-a dorit și i-a îngropar în propria gospodărie.

Potrivit anchetatorilor, femeia le-a povestit că mai are trei copii de 6,8 și 10 ani și nu a mai vrut să mai crească alții. Motiv pentru care a ales să-i omoare pe nou-născuți.

Femeia din Poiana Negrii este acuzată de pruncucidere în cazul bebelușului pe care l-a născut viu, pe 9 august, acasă, singură. Aceasta a hotărât să își ucidă copilul. Soțul femeii a declarat că nu știa că soția lui este însărcinată. Aceasta a fost internată în spitalul din Vatra Dornei pentru îngrijiri medicale după naștere. Urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a demarat o anchetă

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a declanșat o anchetă, iar ceilalți copii ai femeii se află în grija unei mătușe.

Un bebeluș a fost găsit asfixiat într=o pungă, în gospodărie unei femei din Dorna Candrenilor, inginer la o multinațională.

Polițiștul din sat și-a dat seama că femeia e gravidă iar apoi nu aceasta nu mai avea burtă. După semnalarea polițistului, anchetatorii au mers la femeie acasă și au descoperit în grădina femeii resturile a doi bebeluși.

Citeste si:O femeie din Ialomiţa ar fi comis o crimă copiată de la Dincă: Și-ar fi omorât concubinul și i-ar fi dat foc

Loading...