Redactia.ro
Home » Știri » O femeie din Ialomiţa ar fi comis o crimă copiată de la Dincă: Și-ar fi omorât concubinul și i-ar fi dat foc

O femeie din Ialomiţa ar fi comis o crimă copiată de la Dincă: Și-ar fi omorât concubinul și i-ar fi dat foc

O crimă îngrozitoare ar fi avut loc în localitatea Manasia, din judeţul Ialomiţa.

Se pare că o femeie din localitate și-ar fi ucis soțul, iar apoi i-a incendiat trupul. Oamenii legii se află la fața locului și fac cercetări. Surse judiciare au explicat faptul că femeia este cunoscută cu afecțiuni psihice. După ce și-ar fi înjunghiat concubinul, un bărbat de aproximativ 50 de ani, aceasta i-ar fi acoperit trupul cu o pătură și i-ar fi dat foc. La fața locului se află procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, dar și polițiștii.

Organele judiciare au deschis o amplă anchetă pentru a verifica în amănunt împrejurările în care a fost comisă fapta. Trupul victimei urmează să fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necorpsiei. Cel mai probabil, suspecta va fi reținută pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, scrie independentonline.ro.

Crima ar fi fost „inspirată” de la Gheorghe Dincă

Modul de operare al femeii din Ialomiţa duce cu gândul la „monstrul” din Caracal, care a mărturisit că le-ar fi ucis şi incinerat într-un butoi pe fetele Alexandra şi Luiza. Bărbatul de 66 de ani este bănuit, totuşi, şi că ar minţi şi că ar face parte dintr-o reţea de traficanţi de carne vie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: