Redactia.ro
Home » Știri » Crimă îngrozitoare la Carei. Doi tineri au ucis în bătaie un om

Crimă îngrozitoare la Carei. Doi tineri au ucis în bătaie un om

Crimă îngrozitoare la Carei. Doi tineri au ucis în bătaie un om

Crimă îngrozitoare la Carei. Doi elevi de liceu au ucis în bătaie un bărbat de 40 de ani. Cei doi s-au fotografiat și filmat în timp ce își agresau violent victima.

Crimă îngrozitoare la Carei. Doi tineri au ucis în bătaie un om

Doi adolescenți din municipiul Carei, sunt acuzați de omor, după ce au ucis în bătaie un bărbat de 40 de ani. Cei doi elevi s-au filmat în timp ce își omorau victima, și le-au trimis prietenilor pe Facebook. Anchetatorii nu au precizat de ce au făcut acest lucru, însă cei doi băieți au mers la locuința bărbatului de 40 de ani și au început să îl lovească cu pumnii și cu picioarele, și cu o rangă adusă de ei.

Fără milă, cei doi l-au lovit pe bărbatul de 40 de ani cu ranga în cap, peste picioare, pe trunchi, peste mâini, peste tot, până oboseau. Apoi, după ce se odihneau, cei doi își reluau activitatea, iar în tot acest timp, își făceau poze și filmau, apoi le trimiteau pe Facebook prietenilor lor.

Tinerii au plecat de la casa victimei, dar s-au întors pentru a-l ucide

Cei doi agresori au plecat la un moment dat din casa bărbatului, la cererea unui prieten care a venit să îi roage să îl lase în pace. Însă, aceștia au revenit la dimiciliul bărbatului, cu tot cu rangă. Aceștia au continuat să îl bată, până la extenuare. Într-un final, cei doi au plecat acasă, fără să realizeze că au ucis un om.

„Inculpaţii K.M.N şi K.E., ambii minori, s-au deplasat la domiciliul numitului K.R.A, şi i-au aplicat acestuia mai multe lovituri cu pumnii şi cu un obiect dur-rangă în zona capului, membrelor superioare şi inferioare, precum şi în zona toracică și abdominală” şi se mai arată că „activitatea acestora a fost întreruptă în jurul orei 19.00 de numitul K.G., care le-a cerut celor doi să înceteze loviturile, însă aceștia s-au reîntors la locul faptei în jurul orei 19.45 și după ce l-au dezbrăcat pe numitul K.R.A. au continuat activitatea de lovire pană la ora 20.00, când au părăsit domiciliul victimei”, se arata in comunicatul de presa transmis de  Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Citeste si:Cântăreața de operă Jessye Norman a murit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: