Redactia.ro
Home » Știri » Crimă sângeroasă în timpul unei nunți din Bragadiru. Un bărbat a ajuns de la nuntă, direct la morgă

Crimă sângeroasă în timpul unei nunți din Bragadiru. Un bărbat a ajuns de la nuntă, direct la morgă

GALERIE FOTO (2)

Un eveniment tragic a avut loc seara trecută în Bragadiru, în timpul unei petreceri de nuntă. Un bărbat a fost înjunghiat de o persoană cu care începuse o răfuială și s-a stins la spital la scurt timp. Nuntașii au rămas șocați când au văzut scenele sângeroase.

Petrecerea de nuntă s-a transformat imediat într-o petrecere de adio pentru un bărbat. Acesta a încercat să discute cu o persoană care nu era invitată la eveniment, doar că totul a degenerat atât de mult, încât s-a ajuns la crimă. Iată ce s-a întâmplat, de fapt.

Crimă sângeroasă în timpul unei nunți din Bragadiru

Totul ar fi început în momentul în care agresorul, un bărbat care nu era invitat la nuntă, și-ar fi făcut apariția. Victima se afla alături de fratele și cumnata lui în interiorul localului, dar a ieșit pentru a-l calma pe bărbatul agitat de afară.

Se pare că între cei doi spiritele s-au încins destul de repede, iar agresorul a scos un cuțit cu care a lovit victima în zona abdomenului, iar apoi a fugit. Victima a fost găsită după puțin timp de nuntași, fiind alertată poliția pe loc.

„La data de 28 mai a.c., în jurul orei 21:50, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe o stradă din orașul Bragadiru, se află o persoană căzută. La fața locului, s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru, care au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind un bărbat ce prezintă urme de sânge pe haine. De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale, care acordă primele îngrijiri victimei”, a transmis IPJ Ilfov.

Ce s-a întâmplat în timpul petrecerii

Nimeni nu știe de la ce ar fi putut să pornească altercația dintre cei doi bărbați, deoarece scandalul nu s-a auzit și în interiorul localului. Patronul susține că nu a văzut nimic suspect, ci doar și-a dat seama că cele două persoane purtau o discuție în contradictoriu.

„Nu am aflat pur și simplu nimic, decât că două persoane se ceartă afară și când am ieșit, una dintre persoane era căzută și înjunghiată. Cealaltă persoană nu știu cine este, nu am văzut-o, nu o cunoaștem. Cel căzut era de la eveniment, dar în restaurant nu s-a întâmplat nicio discuție, nicio ceartă. Agresorul nu-i de aici, nu știm de ce s-au certat și ce s-a întâmplat”, a susținut Doru Costea, patronul restaurantului.

Oamenii legii au făcut tot posibilul pentru a afla cine este vinovat de cele întâmplate și au întocmit o listă de suspecți. Se pare că agresorul s-a simțit vinovat de ceea ce a făcut și a mers la Secția 19 Poliție din București, unde s-a predat. Imediat a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov și dus la audieri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: