Redactia.ro
Home » Știri » Crimele din Caracal. Gheorghe Dincă încearcă să scape de acuzațiile de omor calificat

Crimele din Caracal. Gheorghe Dincă încearcă să scape de acuzațiile de omor calificat

caracal

Gheorghe Dincă, ucigașul din Caracal, le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Luiza cu o lovitură de pumn, scenariu descris şi în cazul Alexandrei, iar apoi i-a aruncat cadavrul în Dunăre.

Criminalul susține că acestea au căzut pe beton și au murit, potrivit unor surse din anchetă. Asta ar însemna că Dincă ar putea fi acuzat doar de lovituri cauzatoare de moarte, ceea ce vine cu o pedeapsă mult mai mică.

Anchetatorii au mai căutat și zilele trecute cadavrul Luizei, după indicațiile date de criminal, dar nu au găsit urme.

Criminalul le-a spus anchetatorilor cum a crescut temperatura în butoi

Gheorghe Dincă susține că în butoiul în care a ars cadavrul Alexandrei Măceşanu, a folosit vaselină și carton bitumat pentru creșterea temperaturii, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

De altfel, unul dintre vecini a și declarat că s-a simțit miros de cârpă arsă.

„În ziua respectivă eu am făcut grătar în curte. De la el nu am văzut niciun fum. Mirosea a cârpă… m-am dus în grădină să mă uit dacă e foc pe undeva… nu s-a văzut niciun foc, nimic. Deci a cârpă mirosea dar nu s-a văzut nici urmă de fum, absolut nimic. A cârpă arsă, atât. (…) M-au întrebat și de la poliție și de la parchet și am spus că s-a simțit un fum, dar nu știu de unde au provenit. Nu sunt singurul vecin care spune chestia asta. S-a simțit miros de cârpă în jur de 5 jumate – 7 seara, joi seara”, a spus vecinul Marian, pentru Mediafax.

O altă vecină spune că Dincă avea un obicei din a arde diverse obiecte de prin curtea sa, dar că în ziua în care ar fi fost ars trupul Alexandrei Măceșanu nu a simțit miros de fum. Iar pentru fumul negru care ieșea uneori din curtea acuzatului, femeia a spus că explicația oamenilor a fost că arde cauciucuri.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: