Redactia.ro
Home » Homepage » Crimele din Caracal: Trei victime sunt aproape certe. Încă 20 de dispariții ar putea avea legatură cu Dincă

Crimele din Caracal: Trei victime sunt aproape certe. Încă 20 de dispariții ar putea avea legatură cu Dincă

caracal

Crimele din Caracal. Alexandru Cumpănașu a spus vineri seară că ADN-ul din oase și din cenușă aparține nepoatei sale, Alexandra Măceșeanu, adolescenta de 15 ani dispărută săptămâna trecută.

Surse din anchetă susțin că există informații despre trei victime ale lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, potrivit Digi24.

Este vorba despre Alexandra Măceșanu, iar alte fragmente de oase și probe biologice găsite indică faptul că mai sunt două victime, două fete.

Mai mult, surse apropiate anchetei spun că există indicii că încă 20 de dispariții ar putea avea legatură cu Gheorghe Dincă, fiind făcute cercetări amănunțite în acest moment legat de posibila ucidere a încă 20 de fete.

Precizăm că Gheorghe Dincă a recunoscut, la sfârșitul săptămânii trecute, că a ucis-o pe Alexandra, dar și pe Luiza, o fată de 18 ani dispărută în urmă cu 3 luni. Totodată, Dincă a fost audiat și în cazul unei a treia crime.

Rezultatul analizelor ADN făcute de experţii de la Institutul de Medicină Legală arată că oasele găsite în locuinţa bărbatului din Caracal ar fi ale Alexandrei. E vorba despre un rezultat preliminar, raportul final e aşteptat luni.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: