Redactia.ro
Home » Știri » Criminalul din Bascov a fost reținut. Și-a omorât familia, în somn, cu pietre și obiecte tăioase FOTO

Criminalul din Bascov a fost reținut. Și-a omorât familia, în somn, cu pietre și obiecte tăioase FOTO

GALERIE FOTO (8)

Într-o locuință din comuna Bascov, judeţul Argeş s-a deslănțuit un masacru care a șocat întreaga Românie! Cinci membrii a unei familii au fost măcelăriți de către un altul care a fost găsit și reținut de poliție după ce a fugit în pădure. Bărbatul nu ar fi avut niciun motiv pentru a le lua viața părinţilor, surorii, fratelui şi nepoatei sale de numai 5 anișori. Iată toate detaliile!

Bărbatul care a comis masacrul din Bascov a fost reținut

Cinci membrii ai unei familii dn comuna Bascov, judeţul Argeş au fost ucise cu brutalitate de către un alt membru al aceleși familii care suferă de tulburări psihice.  Acesta le-a luat viața părinţilor, surorii, fratelui şi nepoatei sale de numai 5 anișori cu pietre si obiecte tăioase noaptea, în somn.Autoritățile au fost contactate de către soțul surorii criminalului care i-a găsit fără suflare, în casă pe toți cei apropiați.

Bărbatul a comis crima fără a avea un motiv, dar era cunoscut în comunitate ca având handicap psihic sever, deși nu a creat probleme în trecut. Acesta se afla în evidență din pricina problemelor psihice, la un medic psihiatru celebru din Pitești. Potrivit medicului legist, Dan Manu, psihiatrul i-a prescris acestuia un tratament, potrivit Antena 3.

 

Sursa foto: Captură ecran, video – antena3.ro

Bărbatul a încercat să se sinucidă

Bărbatul, pe numele său, Viorel, a încercat să-și ia viața într-o pădure, în carea fugit imediat după ce a comis masacrul. Oamenii legii l-au găsit plin de sânge, după ce acesta s-a înjunghiat singur în gât. Autoritățile nu pot spune deocamdată în ce măsură bolile psihice l-au determinat să-și ucidă întreaga familie.

Psihologul criminalist, Liviu Chesnoiu a fost întrebat de presă dacă crede că se putea opune cineva criminalului. Acesta susține pentru sursa citată că într-un moment de criză, criminalii au extrem de multă adrenalină în corp și nimeni nu le poate face față, deoarece sunt foarte violenți

Autopsiile celor cinci membrii ai familiei urmează să fie făcute azi.

Sora suspectului era asistenta la Spitalul Militar din Pitești, iar soțul, cel care i-a găsit fără suflare, a fost și el medic la Spitalul Militar și se pensionase în urmă cu doar două luni.

Psihologul criminalist, Liviu Chesnoiu a fost întrebat de presă dacă crede că se putea opune cineva criminalului. Acesta susține pentru sursa citată că într-un moment de criză, criminalii au extrem de multă adrenalină în corp și nimeni nu le poate face față, deoarece sunt foarte violenți.

Sursa foto: antena 3
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: