Redactia.ro
Home » Breaking News » Criminalul din Caracal și-a violat fiica? Comportamentul tulburător al bărbatului

Criminalul din Caracal și-a violat fiica? Comportamentul tulburător al bărbatului

GALERIE FOTO (3)

În ultimele zile au ieșit la iveală mai multe detalii sumbre despre viața bărbatului de 66 de ani. Printre acestea au existat mărturii cum că criminalul din Caracal și-a violat fiica în mod repetat. Aparent, acesta a avut un comportament necuviincios încă de acum 12 ani, însă familia l-a protejat, ascunzând aceste fapte.

Criminalul din Caracal și-a violat fiica?

Doi martori citați de presa autohtonă au mărturisit faptele necuviincioase ale inculpatului vizavi de propria fiică. O vecină de 72 de ani, care ar fi confesoarea soției lui Dincă, dar și o fostă colegă de liceu cu fiica agresorului, au mărturisit că criminalul din Caracal și-a violat fiica, pe când era minoră. Culmea e că situația n-ar fi străină soției lui, aceasta alegând, în schimb, să tăinuiască fapta, pe motiv că ”n-au vrut să-l bage la pușcărie”.

Declarația șocantă a colegei de clasă a fiicei lui

O femeie care susține că a fost colegă de liceu cu fiica inculpatului a mărturisit că se știa că aceasta era violată de tatăl ei. ”Acest jeg de animal își viola fata din clasa a 7-a. Fata lui era cu mine în liceu și aflase toată clasa, dar mama sa, adica soția care lucra la spitalul din Caracal, ținea la prestigiu personal mai mult. Și spunea ca fata are ceva cu tatăl său nicidecum invers. Acum fata are 37 de ani și o viola de 12 ani. Amândoi soți trebuie închiși. Și ea pentru trăinuire. Țin să precizez că am fost în clasă cu fie-sa și știu ce zic. Azi s-a făcut dreptate.”, a precizat femeia pe o rețea de socializare.


Bărbatul a încercat să-și violeze și nora

Mai mult de atât, Gheorghe Dincă ar fi încercat s-o violeze chiar și pe o noră de-a lui, dar și pe fiica unei concubine. Din fericire, bărbatul nu și-a dus intențiile la bun sfârșit. Din nefericire, alte două fete i-au căzut victime. Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au fost răpite, violate și mai apoi ucise.

Citește și Noi dezvăluiri în cazul crimelor de la Caracal: data morții Alexandrei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: