Redactia.ro
Home » Știri » Criminalul din Galați este de negăsit. Polițiștii îl caută fără încetare de mai bine de patru zile

Criminalul din Galați este de negăsit. Polițiștii îl caută fără încetare de mai bine de patru zile

crimina galati

S-au făcut publice primele imagini cu individul din Galați care a comis un act oribil, ucigându-și iubita într-un mod brutal. După săvârșirea crimei, bărbatul a dispărut fără a lăsa vreo urmă, iar autoritățile au demarat o căutare intensivă care durează deja de patru zile. Acesta este modul în care s-a desfășurat întregul incident, care a condus la tragicul sfârșit al femeii. Iată detaliile!

Criminalul din Galați este de negăsit. Polițiștii îl caută de patru zile fără încetare

Cazul șocant din Galați a devenit subiect de interes general, întrucât forțele de poliție au demarat o amplă investigație pentru prinderea individului responsabil. Acest bărbat a comis o crimă violentă, ucigându-și iubita cu mai multe lovituri de par, după care a dispărut misterios. Tragedia a fost descoperită atunci când femeia a fost găsită decedată, iar autorul a reușit să se sustragă urmăririi legale. În prezent, au trecut deja patru zile de la dispariția sa, iar polițiștii au recurs la ajutorul câinilor specializați pentru a-l găsi.

După ce a constatat că femeia de 46 de ani a fost ucisă, individul a făcut tot ce a putut să se sustragă de la locul crimei. Cu tact, a căutat să se ascundă și a traversat chiar și un cimitir.

Apoi, a ajuns într-o pădure și de acolo a devenit extrem de dificil de găsit. Polițiștii au demarat căutările de patru zile și au efectuat operațiuni în toate zonele în care ar fi putut să se afle. Au găsit doar câteva mucuri de țigară și o plapumă într-un adăpost. Au cerut ajutor chiar și de la câinii specializați în urmărirea indivizilor.

De la ce a pornit întregul conflict

Înainte de a comite aceasta crima șocantă, bărbatul a lucrat ca cioban și a mai fost angajat ca zilier. Prin urmare, el cunoaște foarte bine terenurile din Galați. Operațiunile de căutare continuă în prezent de către poliție, iar oamenii legii fac eforturi considerabile pentru a da de urma individului.

„Astfel, în seara de 22 octombrie a.c., cei doi au consumat alcool în exces și au provocat scandal în locuința comună, moment în care bărbatul ar fi agresat-o cu un obiect contondent, provocându-i decesul. În după-amiaza de 23 octombrie a.c., bărbatul i-a relatat cele întâmplate unei vecine, care a apelat SNUAU 112”, a transmis IPJ Bacău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: