Redactia.ro
Home » Breaking News » Cristi Borcea a obținut eliberarea condiționată. Magistrații i-au acceptat cererea

Cristi Borcea a obținut eliberarea condiționată. Magistrații i-au acceptat cererea

Cristi Borcea a obținut eliberarea condiționată

Veste nemaipomenită pentru familia numeroasă a lui Cristi Borcea! După cinci luni de eforturi din spatele gratiilor, magistrații i-au admis cererea de eliberare condiționată a fostului acționar Dinamo. Cristi Borcea a obținut eliberarea condiționată

Cristi Borcea a obținut eliberarea condiționată

După luni în care a stat departe de familia sa, și de nou-născutele Indira și Rania Maria, Cristi Borcea a primit acordul de a se elibera condiționat. Astăzi, Magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au decis să admită cererea lui Cristi Borcea pentru a ieși din închisoare anticipat.

Fostul acționar al Clubului Sportiv Dinamo a fost audit, ieri, de către instanță pentru a justifica cererea de eliberare condiționată. El a mărturisit că eforturile sale au fost neîncetate și că s-a implicat în toate acțiunile.

Cristea Borcea: „Nu știu ce să mai fac”

„Am participat în cinci luni de la amânarea cauzei în fiecare zi la cursuri, programe, unele nu au fost creditate, dovadă că nu am mers după câștig, nu puteam la mai multe, am maxim una pe lună, și la muncă și activitate nu aveam cum. Am fost vizitat de cei 9 copii în penitenciar. Am ținut legătura cu familia. Mi s-a spus că îndeplinesc condiții, am achitat toate prejudiciile, plus peste două milioane de euro penalități”, a spus Cristian Borcea, fostul finanțator de la Dinamo București.

Borcea era disperat: „Din carantină am muncit non stop, nu știu ce să mai fac să obțin eliberarea, vă rog mult să fiți de acord cu eliberarea”.

Citește și Anunţul anului despre starea lui Michael Schumacher

sursa foto: Cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini