Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Borcea are motiv de bucurie. Ce veste a primit omul de afaceri, chiar în Ajunul Crăciunului

Cristi Borcea are motiv de bucurie. Ce veste a primit omul de afaceri, chiar în Ajunul Crăciunului

Cristi Borcea a trecut prin clipe grele, în ultima perioadă, din cauza infecției cu noul coronavirus. Însă, ex-dinamovistul pare să aibă acum numai motive de bucurie, în ajunul Crăciunului. 

Ce veste a primit omul de afaceri, chiar în ajunul Crăciunului

Cristi Borcea a mărturisit, în urmă cu câteva zile, că a avut foarte mare grijă să nu se infecteze, având în vedere perioada prin care trece și faptul că a avut o intervenție chirurgicală pe corp deschis. Astfel, omul de afaceri în vârstă de 50 de ani a efectuat un alt test de coronavirus, iar rezultatul a fost unul negativ.

„Da, ultimul rezultat al testului a fost negativ. Parcă altfel simt Crăciunul acum. Sper ca toată familia să fie împlinită de Sărbători și să fim feriți de probleme. Vor fi niște Sărbători în spațiu restrâns, noi, ai noștri”, a declarat Borcea, astăzi, pentru Libertatea.

Cu toate acestea, fostul acționar al clubului Dinamo a mărturisit că a vrut să facă o tradiție din a-i strânge pe toți copiii săi, așa cum s-a întâmplat timp de doi ani la rând, când i-a reunit pe toți, la munte, la Poiana Brașov.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei. Fostul acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București a fost căsătorit cu trei femei. Prima soție  a lui Cristi Borcea a fost Mihaela Borcea, care i-a dăruit trei copii, pe Patrick și gemenii Antonia și Angelo. Cea de-a doua soție a omului de afaceri a fost Alina  Vidican, care care i-a și dăruit doi copii, pe George și Gloria. Omul de afaceri a mai avut o relație cu avocata Simona Voiculescu, dar care nu i-a fost soție. Avocata i-a dăruit o fetiță, pe Carolyn.

Ulterior, afaceristul a cunoscut-o pe ValentinaPpelinel, care care pare să îl fi cucerit pentru totdeauna pe omul de afaceri. Valentina Pelinel i-a dăruit trei copii, un băiat și două fetițe.

 

Cristi Borcea, infectat cu coronavirus

Fostul acționar al clubului Dinamo București a fost infectat cu noul coronavirus. În urmă cu o săptămână, Cristi Borcea a decis să se autoizoleze împreună cu fiul său mai mare, Patrick, după ce a fost diagnosticat și el cu virusul SARS-COV-2. Însă, cei doi sunt asimptomatici și se află și ei, în izolare, la domiciliu, iar starea lor este una bună.

Sunt asimptomatic, dar totuşi cu coronavirus. Oricât m-am păzit, m-a lovit. Am făcut un test, sunt pozitiv. Şi eu, şi fiul meu cel mare, Patrick, stăm separat de ceilalţi. Fetele sunt in regulă, au ieşit negativ la teste. Până acum. Şi eu am făcut la teste de când a început pandemia, cu zecile. Acum, să văd ce va urma. Nu merg la spital, sunt acasă. Nu voi uita niciodată 2020”, a declarat Borcea.

Omul de afaceri a luat atunci decizia de a se izola de familia sa, iar celelalte persoane din familia sa, după testare, au ieșit negativ.

Soțul Valentinei Pelinel a avut, în trecut, și alte probleme de sănătate. Omul de afaceri, în vârstă de 50 de ani, are probleme cardiace, având o intervenție pe cord deschis. Mai mult, acesta a dezmințit zvonurile care au circulat în presă, potrivit cărora ar fi fost dus de urgență la spital și intubat, după ce ar fi fost îmbolnăvit.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: