Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Borcea, cadou de 250.000 de euro! Cu cine a fost atât de darnic milionarul și ce a putut să ofere în dar

Cristi Borcea, cadou de 250.000 de euro! Cu cine a fost atât de darnic milionarul și ce a putut să ofere în dar

fata cea mare a lui Cristi Borcea

Cristi Borcea trăiește o viață de lux și fără griji. Fostul patron al Clubului Dinamo face aroganță peste aroganță de când a fost pus în libertate. Zilele trecute a făcut declarații care i-au lăsat pe cititori cu gura căscată. Cristi Borcea a făcut un cadou de 250.000 de euro și nu unui membru al familiei. Despre ce este vorba.

Cristi Borcea, cadou de lux pentru Gigi Nețoiu

Cristi Borcea i-a făcut un cadou exclusivist lui Gigi Nețoiu. Este vorba despre un bolix de lux în valoare de 250.000 de euro. Cristi Borcea a declarat că i-a făcut plăcere să îi facă acest cadou, mai ales că lui nu îi plăcea mașina respectivă. Fostul patron al Clubului Dinamo a declarat că are o singură marcă de mașină pe care o preferă, deoarece în oricare altă mașină îi este rău.

Mi-am comandat ultimul tip de Maybach și i l-am dat fratelui meu Nețoiu, că îmi era rău. Singura mașină în care nu îmi e rău e Audi. Nu sunt pasionat de mașini, sunt pasionat de confortul meu. De obicei conduce eu până la birou. De acolo, conduce șoferul. Mie îmi place Audi. „, a declarat Cristi Borcea.

Cristi Borcea și-a dorit-o pe Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate unde a primit câteva întrebări incomode la care a fost nevoită să răspundă fără doar și poate. Blondina a fost întrebată dacă a existat vreun bărbat din showbiz care i-a făcut avansuri, dar ea a refuzat să aibă ceva cu el. Bianca a ezitat să dea un nume clar, dar răspunsul ei a fost destul de explicit încât să ne dăm seama că este vorba despre nimeni altul decât Cristi Borcea.

E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii.„, a răspuns Bianca Drăgușanu.

În trecut, Bianca Drăgușanu a fost întrebată dacă vreodată a fost curtată de Cristi Borcea, iar blondina a negat vehement acest lucru. Să fi fost abordarea lui Cristi Borcea una recentă? Nu știm asta, dar ceea ce este sigur, este că Bianca Drăgușanu a recunoscut un detaliu picant care nu îi va cădea chiar bine Valentinei Pelinel.

Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie căreia să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă.„, a declarat Bianca Drăgușanu în trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: