Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Borcea, dedicat familiei. Afaceristul a mers împreună cu Valentina și copiii la malul mării

Cristi Borcea, dedicat familiei. Afaceristul a mers împreună cu Valentina și copiii la malul mării

GALERIE FOTO (6) Cristi Borcea, dedicat familiei.

Cristi Borcea, dedicat familiei. Milionarul trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Cristi Borcea a plecat la mare împreună cu Valentina Pelinel, cei trei copii ai lor dar și cu doi copii din căsătoriile anterioare, Melissa și George Alexandru.

Cristi Borcea, dedicat familiei. Afaceristul a mers împreună cu Valentina și copiii la malul mării

Cristi Borcea, dedicat familiei. Afaceristul trăiește o poveste de dragoste alături de Valentina Pelinel, împreună cu care are trei copii minunați. Pentru că a venit vara, Cristi Borcea a decis să-și ducă familia la malul mării. Astfel, milionarul și-a luat partenera, copiii și au plecat în vacanță. De asemenea, acestora li s-a alăturat doi copii din căsătoriile anterioare, Melissa și George. În vârstă de 51 de ani, Borcea a plecat alături de cei dragi la Bodrum, în Turcia, pentru un sejur de două săptămâni. Fostul dinamovist a ales o locație liniștită, pentru a se bucura împreună cu familia sa. „Vreau să dedic timp exclusiv soției și celor mici, atât. Vara este a lor, eu mă bucur de bucuria lor”, a spus Cristi Borcea pentru Libertatea.ro.

Borcea are trei copii cu Valentina Pelinel, Milan, 5 ani și gemenele Indira Maria și Rania Maria, de 2 ani și 4 luni. Melissa, în vârstă de 18 ani, este prima fiică a afaceristului cu Mihaela Borcea, iar George Alexandru, 8 ani, este băiatul pe care îl are împreună cu Alina Vidican.

Afaceristul are în total 9 copii cu patru femei. În 2020, Borcea și-a petrecut toată vara la Olimp, acolo unde are hotelul ”Palm Beach”, de care se ocupă întreaga familie Borcea. Blondina a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, demonstrând faptul că Borcea este un tată devotat. De asemenea, se pare că milionarul s-a ținut de cuvânt, iar Valentina Pelinel este ultima femeie din viața sa. ”I-am jurat Valentinei că va fi ultima femeie din viața mea. Și mă voi ține de cuvânt”, a spus acesta.

Câte soții a avut Cristi Borcea

Milionarul a fost căsătorit de trei ori. Mihaela Borcea a fost căsătorită timp de 23 de ani cu acesta,având trei copii împreună, după care au divorțat, afaceristul căsătorindu-se cu Alina Vidican. Cei doi au fost împreună șase ani și au doi copii împreună. Cristi Borcea a declarat că pentru binele copiilor, toate fostele soții ar trebui să se înțeleagă bine.

Fostul dinamovist a rămas în relații bune cu Mihaela, iar cei doi au afaceri împreună. La rândul ei, Mihaela și-a refăcut viața. Mihaela și Alina au devenit prietene destul de repede, așa că Valentina are și ea o relație normală și civilizată cu acestea. „Am o relație extraordinară, de respect cu mamele copiilor. Ne ajutăm reciproc, orice problemă, dar cea pe care o iubesc este Valentina. Au interese comune. Sunt copiii la mijloc. Pentru binele copiilor trebuie să se înțeleagă și până la urmă le este bine atât lor, cât și copiilor. (…) Eu sunt principalul merit, dacă nu aș fi eu nu s-ar înțelege. Cu mine au copiii ‘, a mai spus el. În ceea ce o privește pe Alina Vidican, aceasta s-a mutat în Miami, cu cei doi copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: