Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Mihaela Borcea, la 9 ani după divorț

Cum arată acum Mihaela Borcea, la 9 ani după divorț

GALERIE FOTO (3)

Mihaela Borcea se ocupă în continuare de afaceri la 9 ani după divorțul de Cristi Borcea. Mamă a trei copii, ea și-a refăcut viața și trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Mihaela Borcea, o nouă relație de ani de zile

Fosta soție a lui Cristi Borcea a început o relație de mai mulți ani cu fostul polițist Sorin Rap, cel care i-a fost angajat pe postul de șofer. Cei doi au petrecut aproape toată vara la mare, în stațiunea Olimp unde au un business. Iubirea dintre ei se citește pe fața lor, iar cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată. Pentru că sezonul estival este pe sfârșite, fosta doamnă Borcea și-a anunțat deja clienții pe un site de socializare că îi așteaptă cu brațele deschise și anul viitor.

Bat clopotele de nuntă

Atât Mihaela Borcea, cât și Sorin Rap sunt divorțați și au copii din fostele căsnicii, însă surse apropiate din aturajul celor doi spun că cei doi au planuri de căsătorie, cât de curând. Cererea în căsătorie a fost lansată la începutul lunii februarie, însă marele eveniment se lasă încă așteptat, cel mai probabil cei doi au așteptat să se încheie sezonul estival, ca să se poate dedica și pregătirilor de nuntă.

Dacă fosta doamnă Borcea se pregătește a doua oară de nuntă, Cristi Borcea este deja la al treilea mariaj și trăiește în prezent o poveste de dragoste cu Valentina Pelinel, căreia i-a dăruit și trei copii.

Tot trei copii are și cu Mihaela: Antonia Melissa, Patrick  și Michael Angelo Borcea, iar cu Alina Vidican, omul de afaceri are 2 copii.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: