Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Brancu a răbufnit! Ce a putut să zică despre Vali Vijelie: „Un om care nu are onoare, dă ţeapă”

Cristi Brancu a răbufnit! Ce a putut să zică despre Vali Vijelie: „Un om care nu are onoare, dă ţeapă”

Scandal între Cristi Brancu și Vali Vijelie.

Cristi Brancu, cunoscutul prezentator de la Prima TV, a împărtășit recent frustrarea și dezamăgirea pe care le resimte față de cântărețul de muzică de petrecere Vali Vijelie. Aceasta vine după ce Vijelie a promis că va participa la emisiunea „Exclusiv VIP”, dar a lipsit fără o explicație convingătoare.

Scandalul dintre Vali Vijelie și Cristi Brancu

În ciuda unor invitații repetate și a promisiunilor făcute, Vali Vijelie nu și-a făcut apariția în ediția specială de Crăciun a emisiunii lui Brancu, motivând inițial că a pierdut un zbor spre România. Această absență a fost percepută de Brancu drept o lipsă de respect, dat fiind că artistul fusese unul dintre invitații de seamă.

Mai târziu, Brancu i-a oferit lui Vijelie o nouă oportunitate de a se prezenta în emisiune, alături de cântăreața Diana Matei, cu care avea o piesă împreună. Deși inițial a existat un acord, în ziua emisiunii, Vijelie a anulat din nou participarea, de această dată fără nicio scuză plauzibilă.

„Eu sunt un tip cu onoare, mereu mi-am respectat cuvântul. Pentru edițiile de Crăciun de anul trecut am avut mai mulți invitați, iar anul trecut, cu o oră înainte de înregistrare, Vali Vijelie, care trebuia și el să vină, le-a transmis colegilor mei că a pierdut un avion.
Într-o ediție în care sunt invitați și 10 artiști, lucrul acesta l-am înțeles și l-am acoperit. De fiecare dată când vorbeam cu Vali Vijelie vorbea mereu despre ce înseamnă să fii om, să fii puternic, să-ți respecți cuvântul și ce înseamnă să fii un bărbat adevărat”, a spus Cristi Brancu, într-un clip video postat în mediul online.

Reacția lui Cristi Brancu

Frustrat și supărat, Brancu a descris comportamentul lui Vijelie ca fiind lipsit de onoare. „Un om care nu are onoare, dă ţeapă unor emisiuni”, a afirmat prezentatorul, subliniind că acesta nu mai reprezintă nimic pentru el. Brancu a mai adăugat că Vijelie nu a răspuns la apelurile și mesajele ulterioare, ceea ce a accentuat și mai mult sentimentul de dezamăgire.

„Când l-am văzut că are o piesă cu Diana Matei, l-am întrebat pe Vali direct dacă nu ar putut veni în emisiune, să recuperăm apariția din decembrie și să vină acum la noi în emisiune. A zis că rezolvăm, nu e problemă și vine când vine Diana Matei. Diana Matei confirmă că vine, încep emisiunea, a venit Diana Matei, doar că la ora 17.10, când am zis că urmează Vali Vijelie şi Diana Matei, am aflat că Vali Vijelie nu mai vine, el a vorbit cu Diana în culise și a zis că a uitat. Apoi, a anunțat iar că a pierdut un avion, nu era niciun avion, era doar despre faptul că acest om pentru mine nu mai valorează nimic. Un om care nu are onoare, dă ţeapă unor emisiuni”, a mai spus revoltat prezentatorul.

Prin cuvintele sale, Cristi Brancu a transmis un mesaj clar către Vali Vijelie, dar și către public, despre importanța respectării angajamentelor și a cuvântului dat. Deși s-a exprimat în termeni duri, Brancu insistă pe necesitatea asumării responsabilităților, un principiu pe care îl consideră esențial în orice relație profesională sau personală.

„Eu l-am declarat țepar în emisiune pe Vali Vijelie, pentru că a fost o țeapă. Aș vrea să vă întreb dacă voi l-ați mai putea respecta pe Vali Vijelie. Dacă așa se comportă cu un om pe care-l știe de 10 ani, ce s-o fi întâmpla cu un om la care trebuie să meargă la un eveniment? Pentru mine e o mare dezamăgire, m-am exprimat într-un mod dur, dar așa am fost mereu cu oamenii care au uitat să vină la emisiune, nu i-am iertat. L-am sunat, nu a mai răspuns la telefon. A citit mesajele, dar nu a mai răspuns la ele. Dacă ești un om demn, dă măcar un mesaj sau răspunde la ele. E foarte rușinos”, a mai transmis Cristi Brancu.

Situația dintre Cristi Brancu și Vali Vijelie rămâne tensionată, iar lipsa unui răspuns din partea artistului nu face decât să crească speculațiile și întrebările privind motivele din spatele acestor absențe repetate. Comunitatea este acum curioasă să afle dacă Vijelie va oferi o explicație sau dacă va răspunde acuzațiilor aduse de Brancu. Între timp, acest incident scoate în evidență importanța onoarei și a respectului în lumea showbiz-ului românesc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: