Redactia.ro
Home » Homepage » Sora lui Vali Vijelie este femeie de serviciu. Ce a putut să zică manelistul: „Nu este o rușine! Cine nu muncește, nu primește!”

Sora lui Vali Vijelie este femeie de serviciu. Ce a putut să zică manelistul: „Nu este o rușine! Cine nu muncește, nu primește!”

Cu ce se ocupă frații lui Vali Vijelie?!

În lumea strălucitoare a muzicii, Vali Vijelie, pe numele real Valentin Rusu, este un nume care strălucește puternic, dar puțini sunt cei care cunosc povestea dureroasă și realitățile grele din spatele culiselor. În timp ce el cântă despre iubire și bucurie în fața publicului, viața sa personală este plină de provocări și pierderi.

Puțini știu că Vali Vijelie are doi frați și o soră, oameni simpli care muncesc din greu pentru a-și duce traiul și care nu se bucură de luxul și faima în care trăiește artistul.

Cel mai mare frate al lui Vali Vijelie, Dumitru Rusu, este un fermier care își desfășoară activitatea în mediul rural. Pe canalul său de YouTube, „Ferma lui Mitică”, el împărtășește cu lumea munca grea și frumusețea vieții la țară.

Sora lui Vali Vijelie este femeie de serviciu în București

Marius, fratele mijlociu, lucrează ca încărcător-descărcător la o firmă din Ferentari, iar sora lui Vali Vijelie, Luminița, este femeie de serviciu la o firmă de pe Bulevardul Ion Mihalache. Luminița se confruntă nu doar cu munca grea, dar și cu problemele din căsnicie, fiind recent despărțită de soțul ei, Ricardo.

 „Da, lucrează la sora lu`cumnata mea, la o clădire din asta de sticlă. Nu, fratele meu nu este cioban. Fratele meu și-a făcut o fermă, iar celălalt frate al meu lucrează în construcții, Mitică e cel mai mare. Avem să ne întâlnim. Mitică este cel cu ferma, și-a făcut el o fermă, e mai gospodar așa, celălalt în construcții, sora mea – femeie de serviciu. Ți-am zis: nu e o rușine! Dar, ascultă-mă ce vreau să spun…Eu le-am zis la toți: Care nu muncește, nu primește! Eu m-am ocupat să-i ajut cu casele, să aibă…mă refer la Marius și la Luminița, Mitică a fost mai norocos…și-a luat soția de-a gata. Să fie barosan, dar bine i-am ajutat pe toți, pe fiecare în parte! Le-am spus orice problemă au, să mă sune și repet la mine, e valabil și pentru copiii mei: „Cine nu muncește, nu primește!”, a spus Vali Vijelie în cadrul unui podcast.

Unul dintre frații lui Vali Vijelie a murit la doar 16 ani

Aceste detalii din viața familiei lui Vali Vijelie arată că, în ciuda succesului său în muzică, viața personală a artistului este marcată de greutăți și pierderi. Cu toate acestea, el a reușit să ajute membrii familiei sale și să le ofere sprijin în momentele dificile.

@denistosea2 Frăția dintre ei#viraltiktok #funny #romania #tiktok #funnyvideos #viral #greenscreen #trend #denistosea #tiktokromania #parati #fypシ゚viral #viralvideo #video #duet #foryou #fyp #fypシ #foryoupage @Denis@Danutza88 ♬ sunet original – Denis(secundar)

Printre pierderile suferite de familia Vijelie, una dintre cele mai dureroase a fost moartea tragică a fratelui lui Vali, Bercea, la doar 16 ani. Această tragedie a îndoliat întreaga familie și a marcat comunitatea locală din Băilești.

În lumina acestor evenimente, vedem că viața lui Vali Vijelie este mult mai complexă decât o simplă apariție pe scenă. El este nu doar un artist talentat, dar și un om care își iubește și sprijină familia, în ciuda provocărilor și pierderilor pe care le-au întâmpinat împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: