Redactia.ro
Home » Monden » De la ce vine, de fapt, numele de Vali Vijelie? Cum îl cheamă pe îndrăgitul manelist în buletin? Pariu că nu știai

De la ce vine, de fapt, numele de Vali Vijelie? Cum îl cheamă pe îndrăgitul manelist în buletin? Pariu că nu știai

De la ce vine, de fapt, numele de Vali Vijelie? Cum îl cheamă pe îndrăgitul manelist în buletin? Pariu că nu știai

De la ce vine, de fapt, numele de Vali Vijelie? Cum îl cheamă pe îndrăgitul manelist în buletin? Pariu că nu știai!

 Cum îl cheamă, de fapt, pe Vali Vijelie

Vali Vijelie, un nume care s-a impus cu putere pe scena muzicii de manele din România, este de fapt Valentin Rusu în viața reală. Acest talentat cântăreț s-a născut pe 7 iulie 1970 în București, însă copilăria și-a petrecut-o în orașul Giurgiu, alături de frații săi, Dumitra și Marius Rusu. Încă de la o vârstă fragedă, Valentin a trebuit să înfrunte provocările vieții și să-și asume responsabilități într-o familie modestă.

Nimeni nu și-ar fi putut imagina că în spatele numelui de scenă, Vali Vijelie, se ascunde o poveste de viață atât de interesantă și plină de dedicație pentru muzică. Mama sa a fost o sursă importantă de inspirație, fiind prima femeie din țară care a cântat romanțe la radio. Acest lucru a influențat profund viitorul artistului și l-a motivat să-și urmeze pasiunea pentru muzică.

Dincolo de succesul său, Valentin Rusu a avut parte de o copilărie dificilă, în care lipsurile materiale erau la ordinea zilei. Cu toate acestea, a învățat să prețuiască fiecare oportunitate și să muncească din greu pentru a-și atinge visurile. Astfel, pe timpul vacanțelor școlare, tânărul Valentin a lucrat la o fermă de ambalat fructe din Giurgiu, contribuind astfel la veniturile familiei și asigurându-și rechizitele necesare școlii.

Renumele de „Vijelie” nu este întâmplător

Renumele de „Vijelie” nu este întâmplător, ci provine de la vărul său, Mircea Vijelie, un cunoscut cântăreț de muzică de petrecere în anii ’80-’90. Acest nume de scenă l-a consacrat pe Vali Vijelie în industria muzicală și i-a adus faimă și recunoaștere în rândul publicului din România și nu numai.

Cariera lui Vali Vijelie a înregistrat un succes remarcabil, iar melodiile sale au cucerit inimile multor ascultători. Cu toate acestea, artistul a reușit să-și păstreze viața privată departe de privirile indiscrete ale presei și a publicului. Așa cum el însuși a mărturisit într-un interviu, pentru el, familia reprezintă o valoare esențială, iar intimitatea lor trebuie protejată.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: