Redactia.ro
Home » Sport » Cristi Chivu, în primii 11 jucători din Europa de Est! Adrian Mutu nu a prins topul

Cristi Chivu, în primii 11 jucători din Europa de Est! Adrian Mutu nu a prins topul

cristi chivu, zi nastere, uefa, Ajax

Italienii de la Football Italia au realizat cea mai bună echipă a jucătorilor din Europa de Est care au jucat în Serie A. Fostul căpitan al naționalei, Cristi Chivu este printre cei nominalizați.

Cristi Chivu a jucat 11 ani în Serie A. Între 2003 – 2007 a evoluat pentru AS Roma, apoi s-a transferat la Internazionale Milano.

„Un fundaș versatil și care a fost la apogeu în perioada lui Jose Mourinho la Inter. Românul a înregistrat peste 120 de apariții la AS Roma înainte de transferul la Inter din 2007 acolo unde a ‘înflorit’. A devenit rapid unul dintre preferații lui Mourinho. Cel care a reușit să-i țină temperamentul în control ceea ce a îmbunătățit enorm consistența jocului său. A câștigat Scudetto. A fost și o parte importantă la tripla istorică a lui Inter din 2010. Astfel că românul merită clar un loc în <> defensivei acestei echipe”, scriu cei de la Football Italia, despre Cristi Chivu.

Cristi Chivu s-a tetras în 2014, după ce a ajuns la un acord cu Inter pentru a-și rezilia contractul. A fost nevoit să ia această decizie din cauza accidentărilor suferite.

Adrian Mutu nu a prins primul 11

Fostul atacant al naționalei, Adrian Mutu nu a fost inclus în top chiar dacă a jucat ani buni în Serie A. A evoluat la Inter Milano, Parma, Juventus Torino, Fiorentina, Cesena și Hellas Verona. În locul lui Adrian Mutu a fost prefarat Andriy Schevchenko jucător care are în palmares trofeul Balonul de Aur.
Cel mai bun prim ”11”: Samir Handanovic (Udinese, Inter Milano) – Kakha Kaladze (AC Milan, Genoa), Cristi Chivu (AS Roma, Inter Milano), Sinisa Mihajlovic (AS Roma, Sampdoria, Lazio, Inter Milano). Zvonimir Boban (AC Milan), Dejan Stankovic (Lazio, Inter Milano), Vladimir Jugovic (Sampdoria, Juventus, Lazio, Inter Milano), Pavel Nedved (Lazio, Juventus). Dejan Savicevic (AC Milan), Zbigniew Boniek (Juventus, AS Roma) – Andriy Shevchenko (AC Milan)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: