Redactia.ro
Home » Monden » Cristi Tănase, absent de la botezul propriei fiice. Fosta parteneră a transmis un mesaj controversat

Cristi Tănase, absent de la botezul propriei fiice. Fosta parteneră a transmis un mesaj controversat

GALERIE FOTO (5)

Cristi Tănase, fostul fotbalist cunoscut pentru performanțele sale la FCSB, se află într-o perioadă tumultoasă a vieții sale personale. Deși recent devenit tată, Tănase a lipsit de la ceremonia de botez a fiicei sale, Celine-Maria, desfășurată într-un cadru restrâns.

Absența sa a fost cauzată de probleme legale apărute între el și fosta sa parteneră, Adina Maria. Această situație reflectă un coșmar personal care a transformat rapid ceea ce părea a fi o poveste de iubire fără probleme într-o despărțire conflictuală.

Acuzații grave de violență domestică

Cristi Tănase și Adina Maria s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut, pășind împreună într-un nou capitol al vieții lor. La doar câteva luni distanță, în luna martie a acestui an, au devenit părinți, aducând pe lume o fetiță. Cu toate acestea, bucuria adusă de nașterea fiicei lor a fost rapid umbrită de probleme serioase care au dus la sfârșitul relației lor.

Adina Maria a relatat că fostul fotbalist a devenit violent pe fondul consumului de alcool și substanțe psihoactive. Ea a povestit că, în repetate rânduri, Cristi Tănase a distrus obiecte din casă și a făcut scandal în prezența fiicei lor, care avea doar câteva luni. Într-o seară de Paște, comportamentul agresiv al fotbalistului a atins apogeul, când acesta a venit extrem de agitat la locuința lor din Pitești, unde a lovit ușa apartamentului și a urlat, provocând un adevărat coșmar pentru Adina și fetița lor.

Divorțul a venit la pachet cu ordinul de protecție

În urma acestor incidente, Adina Maria a obținut un ordin de protecție împotriva fostului său partener. Ordinul de protecție interzice lui Cristi Tănase să se apropie de ea și de fiica lor pentru o perioadă de 12 luni. La doar o zi după obținerea ordinului de protecție, fotbalistul a depus actele pentru divorț, marcând astfel oficial sfârșitul relației lor tumultoase.

Datorită acestor restricții legale, Cristi Tănase nu a putut participa la botezul fiicei sale, Celine-Maria, care a avut loc într-o biserică într-un cadru intim. Ceremonia a fost organizată cu grijă de Adina Maria, care a dorit să ofere un moment special fiicei lor, în ciuda circumstanțelor dificile. Deși fostul fotbalist nu a putut fi prezent, Adina a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Mesajul plin de emoție al fostei soții

Într-o postare plină de emoție, Adina Maria și-a exprimat tristețea și oboseala resimțite în acel moment special. Cu toate acestea, ea a subliniat că, în mijlocul acestor sentimente apăsătoare, simte o rază de speranță datorită iubirii necondiționate pe care o are pentru fiica ei. Adina a menționat că fiecare zi este o nouă oportunitate pentru a construi o viață frumoasă împreună și că viitorul le oferă noi drumuri pline de promisiuni. Mesajul Adinei reflectă dificultățile prin care trece tânăra mămică. În ciuda încercărilor dure, Adina își găsește puterea în dragostea pentru Celine-Maria, fiica pe care o are aproape. Situația actuală o forțează să fie puternică și să își croiască un nou drum în viață, departe de violență și conflict.

„Plină de emoție. În ochii mei se citesc oboseala și tristețea în acest moment special. Totuși, în mijlocul acestor sentimente apăsătoare, simt o rază de speranță. Știu că fiecare zi este o nouă oportunitate pentru a ne construi o viață frumoasă împreună. Iubirea necondiționată pe care o simt pentru fiica mea îmi dă puterea să merg mai departe. În fața noastră se deschid noi drumuri, pline de promisiuni și de posibilitatea unui viitor mai luminos. Te iubește mami, CELINE-MARIA”, este mesajul transmis în online de fosta parteneră a cunoscutului fotbalist.

Urmări dure pentru Tănase

Pentru Cristi Tănase, această perioadă reprezintă o încercare majoră, atât pe plan personal cât și profesional. Absența sa de la botezul fiicei sale și problemele legale pe care le întâmpină nu numai că i-au afectat relația cu familia, dar au și pus sub semnul întrebării imaginea sa publică. Fostul fotbalist trebuie acum să facă față consecințelor acțiunilor sale și să găsească o cale de a-și reconstrui viața.

Acest caz subliniază importanța gestionării corecte a problemelor personale și a menținerii unui comportament adecvat, mai ales în prezența copiilor. Este un semnal de alarmă pentru toți cei care se confruntă cu probleme similare și subliniază necesitatea de a căuta ajutor și sprijin atunci când lucrurile scapă de sub control. În final, povestea lui Cristi Tănase și a Adinei Maria este un amestec de speranță și durere, de iubire și despărțire. În timp ce Adina Maria își găsește puterea în iubirea pentru fiica lor, Cristi Tănase trebuie să își reevalueze viața și să înfrunte consecințele propriilor acțiuni. Sperăm ca viitorul să le ofere amândurora posibilitatea de a găsi pacea și stabilitatea de care au nevoie pentru a merge mai departe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: