Redactia.ro
Home » Monden » Cristian Cioacă ar putea fi eliberat din închisoare. Primele declarații ale avocatei familiei Ghinescu

Cristian Cioacă ar putea fi eliberat din închisoare. Primele declarații ale avocatei familiei Ghinescu

Cristian Cioacă ar putea fi eliberat din închisoare

Cristian Cioacă ar putea fi eliberat din închisoare. Elodia Ghinescu a dispărut în urmă cu 15 ani, iar cazul său a rămas o adevărată enigmă pentru întreg publicul din România. Nici până în ziua de azi nu se știe ce s-a întâmplat cu avocata. Soțul ei, polițistul Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare în urmă cu 9 ani, fiind presupusul suspect al crimei. Cu toate astea, bărbatul ar putea fi eliberat.

Cristian Cioacă ar putea fi eliberat din închisoare. Primele declarații ale avocatei familiei Ghinescu

În 2007, avocata Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă, lăsând în urmă un băiețel de trei ani. Elodia era căsătorită cu polițistul Cristian Cioacă, acesta fiind considerat principalul suspect în acest caz. Deși au trecut 15 de la dispariația avocatei, nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu ea. În 2013, Cioacă a fost condamnat la 21 de ani de închisoare plus alți cinci ani la interzicerea drepturilor civile. La 9 ani de la condamnarea sa, Cristian Cioacă ar putea fi eliberat. Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a declarat că soțul avocatei ar putea fi eliberat condiționat. ”Sigur, există această posibilitate. Cristian Ciocă are această posibilitate de a formula o cerere pentru eliberarea condiționată. Instanța din Pitești nu e obligată să îi admită o astfel de cerere. Bineînțeles, ar trebui în opinia mea, ca instanța să aibă în vedere faptul că a fost condamnat pentru săvârșirea unor infracțiuni deosebit de grave.Copilul poate să meargă la un mormânt unde nu există nimic din rămășițele Elodiei, ci doar un mormânt gol cu o placă funerară și ar fi trebuit ca dumnealui să spună de ce a făcut cu rămășițele Elodiei și ca copilul să poată să aprindă o lumânare, să ducă o floare. Toate aceste aspecte, instanța ar trebui să le aibă în vedere”, a spus avocata familiei Ghinescu.

Copilul Elodiei Ghinescu nu și-a mai văzut bunicii materni încă de la dispariția mamei sale. Avocata familiei acesteia susține că băiatul ar fi fost influențat să nu se apropie de familia maternă. În prezent, fiul lui Cioacă se află în grija mătușii din partea tatălui. ”Nu a avut în vedere interesul superior al copilului, nici sora, nici familia dumnealui. Pur și simplu i-au inoculat copilului o imagine negativă în privința bunicii pe linie maternă și i-au spus că datorită bunicii materne tatăl se află în închisoare.Mama Elodiei, împreună cu Elodia, i-au deschis copilului un cont unde i se puneau lunar 500 de lei pentru ca în momentul în care face 18 ani el să poată beneficia de aceștia bănuți pentru a merge la școală.”, a mai spus avocata familiei.

Ce privilegii a primit Cioacă în penitenciar

Avocata familiei Ghinescu a mai spus că polițistul Cristian Cioacă a fost tratat altfel în penitenciar datorită statutului său și meseria pe care a avut-o. ”Faptul că dumnealui a avut un comportament civilizat. Ce putea să facă în penitenciar? A lucrat. Oricum, a avut acolo un regim de persoană privilegiată dacă pot spune așa. N-a făcut nimic ieșit din comun, a avut un comportament normal. Toate aceste aspecte nu ar trebui să o determine pe instanță să îi admită o astfel de cerere de eliberare condiționată. Cristian Ciocacă, din ceea ce am înțeles eu, a stat cu încă o persoană în cameră. El am înțeles că a lucrat la bucătărie, că repartiza hainele deținuților. Pe de altă parte el nu a fost transferat, așa cum alți deținuți sunt transferați. A fost privit ca fiind o persoană cu un anumit statut, dar n-am înțeles de ce pentru că a săvârșit niște fapte deosebit de grave”, a mai adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: