Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a ales de apartamentul unde ar fi fost ucisă Elodia Ghinescu. Vecinii sunt disperați

Ce s-a ales de apartamentul unde ar fi fost ucisă Elodia Ghinescu. Vecinii sunt disperați

Noi detalii ies la iveală în renumitul caz al crimei Elodiei Ghinescu. La 14 ani de atunci, apartamentul unde avocata ar fi fost ucisă cu sânge rece de către soțul ei, polițistul Cristian Cioacă, nu ar fi într-o situație tocmai plăcută. Vecinii sunt disperați și au acționat în instanță.

Ce s-a ales de apartamentul unde ar fi fost ucisă Elodia Ghinescu. Vecinii sunt disperați

Apartamentul unde au locuit Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă și unde, totodată, ar fi avut teribila crimă a avocatei, îi pune la bună plată pe vecinii din bloc. Ei sunt revoltați de suma mare la întreținere care le vine și din cauza costurilor care s-au adunat pentru apartamentul groazei. Deși sunt căutați chiriași, nimeni nu ar vrea să locuiască aici.

Apartamentul aflat pe strada Iuliu Maniu din Brașov este acum într-o situație deplorabilă, mai ales că nimeni nu-l mai locuiește. Au crescut și costurile la întreținere, după arestul lui Cioacă din 2014.  De exemplu, nemaiavând cine să achite facturile, din 2016 până în 2018, s-au adunat 18.000 de lei, așa vecinii de bloc l-au dat în judecată pe renumitul polițist aflat după gratii, scrie Wowbiz.ro

Apartamentul, scos la licitație, dar în zadar

Înainte de a pleca la închisoare, Cristian Cioacă a lăsat cheia de apartament unui prieten agent imobiliar, dar care nu a reușit să găsească vreun chiriaș.S-a mai încercat scoaterea la licitație a apartamentului, dar fără rezultat. De altfel, în 2016, mama Elodiei a încercat să treacă apartamentul pe numele nepotului, Patrick. Însă, femeia s-a oprit din a mai face lucrurile până la capăt, fiind costuri prea mari. Pe lângă facturile de la întreținere, Cristian Cioacă trebuie să mai achite despăgubiri uriașe familiei Elodiei: 150.000 de euro, dar și 100.000 de euro pentru frate și 130.000 de euro pentru fiul lor.

Dincolo de toate acestea, cazul Elodiei Ghinescu este în continuare învăluit în mister. Nici până astăzi, din 2007, nu se știe unde îi este trupul, după ce a fost ucisă de polițist. Cert este că el a fost condamnat în 2014 la 15 ani și 8 luni de închisoare. Suntzvonuri potrivit cărora ar putea ieși în 2021.

Ar trebui să execute trei pe patru din cei 15 ani şi 8 luni de închisoare ce i-a primit Cristian Cioacă pentru infracţiunile săvârşite. Ar veni undeva la 11 ani şi 9 luni de închisoare. Fiind condamnat definitiv în anul 2014, bineînţeles că la ceea ce a executat se mai scad zilele pe care dumnealui le-a lucrat, a făcut diferite cursuri, a paricipat la diferite activităţi.

Arestul preventiv pe care dumnealui l-a executat anterior momentului condamnării definitive şi sigur că s-ar putea ajunge la o cerere de elibere condiţionată. Instanţa nu este obligată să şi admită o astfel de cerere. În opinia mea, Instanţa din Piteşti ar trebui să aibă în vedere infracţiunile deosebit de grave pe care el le-a săvărşit.

Persoana dumnealui, indiferent că în penitenciar are un comportament pe care dumnealui încearcă să fie cât mai conformist, de altfel unul normal, instanţa ar trebui să aibă în vedere celalalte aspecte”, a spus Crina Radu avocatul familiei Elodiei Ghinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: