Redactia.ro
Home » Monden » Toată lumea îl știe pe Cristian Cioacă, dar nu mulți știu că a mai fost căsătorit înainte de Elodia. Ce face și cum arată prima sa soție

Toată lumea îl știe pe Cristian Cioacă, dar nu mulți știu că a mai fost căsătorit înainte de Elodia. Ce face și cum arată prima sa soție

Elodia Ghinescu și Cioacă

Toată România a auzit de cazul Elodiei Ghinescu care nici acum nu a fost educidat. Dispariția avocatei din Brașov a șocat o țară întreagă, mai ales când ancheta a luat o întorsătură drastică și chiar soțul ei, polițist la acea vreme a fost găsit vinovat. Este vorba chiar despre Cristian Cioacă.

Cine este și cum arată fosta soție a lui Cristian Cioacă

Mulți îl știu pe Cristian Cioacă, dar puțini știu că a mai fost căsătorit o dată înainte de Elodia. Soția acestuia se numește Lavinia Bălan și ce doi au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă în anul 2000. Nu după mult timp cei doi au divorțat, iar Cristian Cioacă și-a refăcut viața alături de Elodia Ghinescu.  Motivul divorțului ar fi fost violența lui Cristian Cioacă, spun apropiații cuplului. Acum, Lavinia Bălan s-a mutat în Franța. Ea are un loc de muncă respectabil fiind cercetătoare de gradul I la Centrul de Cercetări din Orleans, subordonat Centrului Național de Cercetare Științifică.

În trecut, Lavinia Bălan a fost căutată de jurnaliști și aceasta nu a dorit să ofere nicio informație legată de fostul ei soț. „Nu stiu cum de m-ati gasit, dar nu vreau sa declar absolut nimic despre viata mea de pana acum. Nu vreau sa-mi amintesc nimic, cu atat mai putin despre casnicia de care vorbeati (n.r. cu Cristian Cioaca).Va rog sa nu ma mai deranjati niciodata!„, spunea Lavinia Bălan la acea vreme.

Fosta soție a lui Cristian Cioacă, probleme cu legea

Conform informațiilor apărute în presă, în anul 2008, Lavinia Bălan a fost implicată într-un scandal de amploare care viza permisele false din Pitești. Legătura dintre Lavinia Bălan și cazul de corupție a fost chiar fratele ei, Laurentiu Balan, inspector la Serviciul Politiei Rutiere Argeș.

Ancheta de la acea vreme a scos la iveală faptul că Lavinia Bălan cumpărase în București, cu banii fratelui său, un apartament de lux contra sumei de 712.218 de euro. Într-un final, Lavinia as scăpat de acuzațiile aduse, dar fratele ei era condamnat la acea vreme la 9 ani de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: