Redactia.ro
Home » Știri » Cristian Cioacă dezvăluie ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea de 29 spre 30 august 2007: „Ea mă înșela, lipsea frecvent de acasă, uneori chiar și o săptămână. Rechizitoriul este unul fantezist”

Cristian Cioacă dezvăluie ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea de 29 spre 30 august 2007: „Ea mă înșela, lipsea frecvent de acasă, uneori chiar și o săptămână. Rechizitoriul este unul fantezist”

În 2007, Cristian Cioacă a fost acuzat de uciderea soției sale, Elodia Ghinescu. Chiar dacă trupul femeii nu a fost găsit vreodată, fostul polițist a fost condamnat la o pedeapsă de 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, precum și la interzicerea unor drepturi timp de cinci ani.

Însă acum, aproape 16 ani de la acest caz care a șocat România întreagă, Cristian Cioacă dezvăluie ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea de 29 spre 30 august 2007. Alte declarații ies acum la iveală!

Cristian Cioacă dezvăluie ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea de 29 spre 30 august 2007

În instanță, fostul polițist și-a susținut nevinovăția în ceea ce privește uciderea și dispariția Elodiei. Mai mult, el a afirmat că nu se afla acasă în momentul presupusei crime. Cristian Cioacă a mai declarat magistraților că relația dintre el și soția sa nu mai funcționa și că cei doi intenționau să se despartă.

„Începusem o relație și așa am considerat că este normal și firesc. Amândoi eram de acord cu divorțul, dar nu s-a discutat nimic despre partajul bunurilor. Pe 29 august am discutat singura dată cu Elodia despre un eventual divorț, asta pentru că aveam o relație cu altcineva și ea a fost de acord cu asta. Ştiam despre ea că mă înșela, dovada sunt e-mail-urile în care ea spune cu cine a fost în Dubai. De asemenea, concediile le-a petrecut împreună cu acel bărbat. Chiar și în vara anului 2007 au fost împreună în vacanță, fără copii. Niciodată Elodia nu s-a interesat de ceea ce făcea copilul în țară, la părinții mei”, a declarat Cristian Cioacă, relatează RTV.

Cristian Cioacă: „Rechizitoriul este unul fantezist” 

Cristian Cioacă a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse în instanța de judecată.

„Soția mea lipsea frecvent de acasă, uneori chiar și o săptămână, motivând că are procese în alte localități, dar nu exista o stare tensionată între noi, așa cum scrie în rechizitoriu. Rechizitoriul este unul fantezist, se presupune că am omorât-o, am tranșat-o și am transportat cadavrul. Nu pot să spun nimic despre dispariția Elodiei sau despre petele de sânge. Sunt nevinovat de uciderea soției”, a spus Cristian Cioacă, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: