Redactia.ro
Home » Monden » Cristian Piedone este un familist convins. Cum a fost surprins alături de nepoții săi

Cristian Piedone este un familist convins. Cum a fost surprins alături de nepoții săi

Bucurie mare în familia Piedone.

Cristian Popescu Piedone este unul dintre oamenii politici care este adesea în atenția presei. El a fost pus la zid din cauza dosarului Colectiv. În timpul liber, departe de locul de muncă, primarul Sectorului 5 este un familist convins. Acesta își iubește nespus nepoții. Ipostaza în care a fost surprins este emoționantă.

Cristian Popescu Piedone, un bunic model

Cristian Popescu Piedone este un bunic împlinit. Acesta își iubește nespus nepoți și publică adesea fotografii cu cei mici. Acum, primarul sectorului 5 și-a emoționat urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o imagine alături de nepoți. Acesta ar face orice să îi vadă cu zâmbetul pe buze.

În imagine apare deghizat în timp ce se joacă cu cei mici pentru a-i face să se distreze cu toate că vremea de afară nu le permite să iasă la joacă. El a transmis și un mesaj înduioșător în care vorbește despre iubirea pe care le-o poartă celor mici.

Când plouă… ca bunicii… Privim cerul, ignorăm calendarul și… ne mângâiem nepoții. ❤️ Când caut lumina vie din jur… mi-i caut! Mi-i caut și-i găsesc. 😉❤️🤗 Ca să-i smotocesc, așa cum știu că vreau să-i smotocesc😉 D-ale mele… Răsfăț de bunic… răsfățat. Când n-am energie… mă încarcă ei! Ca pe baterie. Cu lingușeli și cu pupici!❤️ Păi… cum să nu-i iubesc, dacă Dumnezeu a vrut ca ei să-mi fie și îngeri și heruvimi? Îi iubesc! ❤️❤️❤️ Îi iubesc… cum știu! Așa că astăzi… am povestit despre NOI❤️ Ne-am răsfățat! Sau… m-au răsfățat! Nu mai știu care dintre noi a fost dirijorul…😉

Cu pizza, cu burgeri… Cu d-astea!🙈 N-am sărbătorit ceva anume! Am sărbătorit doar o zi ploioasă, în care ne-am făcut de cap… cum am vrut, prin casă…❤️ Weekend liniștit, dragilor! ❤️ Cu drag, bunicul Piedone ❤️„, a scris Cristian Popescu Piedone în postarea sa.

Cristian Popescu Piedone, petrecere extravagantă la 58 de ani

Cristian Popescu Piedone s-a distrat de minune în zona de lux de pe litoralul românesc în această vară. Primarul sectorului 5 al Capitalei nu s-a uitat la bani și a stat doar în cele mai scumpe localuri de la malul Mării Negre. Acesta a fost suprins de către paparazzi atât seara în club cât și a doua zi savurând o ciorbă pentru a se drege după petrecerea de pomină.

La un calcul simplu, primarul sectorului 5 a scos din buzunar pentru un rând de șampanie nici mai mult, nici mai puțin de 2000 de euro. Acst calcul este unul aproximativ în baza unei secvențe, dar este posibil ca domnul primar să mai fi avut băuturi la prețuri de lux pe parcursul serii precedente.

Primarul a fost acompaniat de o gașcă de prieteni care l-au ajutat să temrine băuturile scumpe comandate. Acesta a fost cumpătat și a consumat doar câteva pahare. A doua zi, Cristian Popescu Piedone a fost suprins la „restaurantul vedetelor” din zona de nord a stațiunii Mamaia unde încerca să se dreagă cu o ciorbă alături de aceeași prieteni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: