Redactia.ro
Home » Știri » EXCLUSIV! Ce a făcut Piedone imediat după ce BEC l-a confirmat ca primar: „Eu mă apuc de treabă”

EXCLUSIV! Ce a făcut Piedone imediat după ce BEC l-a confirmat ca primar: „Eu mă apuc de treabă”

GALERIE FOTO (5) piedone primar sectorul 5

Astăzi, Cristian Popescu Piedone și-a intrat pe deplin în drepturile de primar al Sectorului 5, după ce BEC a decis să claseze toate cererile de renumărare a voturilor. Așa se face că edilul primarului 5 s-a pus pe treabă, însă nu înainte de a transmite un mesaj dur celor care i-au contestat câștigul în urma alegerilor locale.

Cristian Popescu Piedone și-a intrat în drepturile de primar al Sectorului 5

Imediat după ce BEC a anunțat că a decis să claseze cererile de renumărare a voturilor, Piedone a făcut primele acțiuni în calitate de primar al Sectorului 5. Acesta s-a prezentat alături de o armată de oficiali, dar și de autorități, pe strada Mărgeanu, din Rahova, pentru a da start unor lucrări de reabilitare ale blocurilor.

Mesajul lui Piedone după decizia BEC

Piedone n-a ratat ocazia de a comenta acuzele aduse de opozanți, după decizia BEC. „S-a terminat circul! Voi ați ales, iar eu mă apuc de treabă! (…) Domnilor, nu mai fiți bărbați în fuste de femei. Nu mai fiți bărbați care se ascund după steagul partidelor”, a fost declarația făcută de Piedone, pe Facebook, privind opozanții care i-au contestat câștigul în urma alegerilor locale.

Piedone mai spune și că opozanții n-au crezut în șansele lui de câștig, dar că vor avea acum ocazia să vadă de ce a fost ales de către cetățenii sectorului 5. „Niciunul dintre domnii care își doreau scaunul de primar de la Sectorul 5 nu mă vedeau ca pe un contracandidat de temut. Cât despre scaunul de primar, dacă tot vi-l doreați atât de mult, vi-l dau, domnilor. Să-l păstrați acasă, căci eu nu am nevoie de el. Locul meu este printre oameni, printre locuitorii Sectorului 5! Ei sunt singurii care contează!”, spune acesta, potrivit Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini