Redactia.ro
Home » Știri » Cristian Popescu Piedone, noul primar al sectorului 5 al Capitalei. Băcanu și-a recunoscut înfrângerea

Cristian Popescu Piedone, noul primar al sectorului 5 al Capitalei. Băcanu și-a recunoscut înfrângerea

Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone a câștigat alegerile locale ale sectorului 5 al Capitalei. Candidatul PNL Cristian Băcanu, susținut de USR-Plus și-a recunoscut înfrângerea.

Cristian Popescu Piedone, noul primar al sectorului 5 al Capitalei. Băcanu și-a recunoscut înfrângerea

Piedone a câștigat alegerile locale ale sectorului 5 al Capitalei. Cristian Băcanu, candidatul PNL a fost cel care a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.. „Cetățenii din Sectorul 5 au ales altfel. După finalizarea numărătorii paralele, noul primar al sectorului este Piedone. Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat şi care au avut încredere în mine. Le mulțumesc colegilor din PNL care au muncit foarte mult pentru pregătirea acestor alegeri”, a scris Băcanu, pe pagina de Facebook.

Potrivit rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central, Cristian Popescu Piedone a câștigat alegerile locale ale Primăriei Sectorului 5, cu 94% din voturi, în timp ce Cristian Băcanu a fost votat cu 24,84% din voturi.

Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani și 6 luni de închisoare

Anul trecut, mai exact pe 16 decembrie 2019, Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani și 5 luni de închisoare cu executare în cazul Colectiv. Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizațiilor de funcționare pentru clubul Colectiv.

Tribunalul București a decis, ca fostul edil să stea opt ani și șase luni în spatele gratiilor. Totodată, acesta a primit 3 ani de închisoare pentru abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru altul un folos necuvenit și pedeapsă complementară 3 ani interzicerea unor drepturi.

Gabriela Firea a pierdut în fața lui Nicușor Dan

Gabriela Firea a pierdut alegerile în fața lui Nicușor Dan, astfel, candidantul PNL, este noul primar general al Capitalei. Luni dimineața, sotul Gabrielei Firea, Florin Pandele a declarat pentru România Tv că soția sa a suferit mai multe operații în ultima perioadă.

”Lumea nu știe că Gabi a avut mai multe operații, i-au tăiat întâi 30 de centimetri din colon, apoi alți 29 la altă operație. Gabi nu știe că am intervenit, chiar îi cer scuze. Am să vă spun și trei cauze care au dus la pierderea capitalei și a sectoarelor.”, a spus acesta.

Potrivit acestuia, Gabriela Firea a pierdut alegerile din cauza echipei de miniștri pe care a avut-o PSD. Astfel, Pandele a menționat că Dragnea este cel care a blocat toate proiectele care aveau legături cu Primria Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: